Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τι νέα προϊόντα θα παρουσιάσει φέτος η Apple

H Apple έχει μια σειρά από νέα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν φέτος, συνεχίζοντας την μετάβαση σε Apple Silicon μέχρι το iPhone 14 και άλλα. Σύμφωνα το Bloomberg, η Apple προετοιμάζει το σκηνικό για να παρουσιάσει το φθινόπωρο το “ευρύτερο φάσμα νέων προϊόντων hardware στην ιστορία της”. Σε αυτά περιλαμβάνονται ένα πλήρως επανασχεδιασμένο MacBook Air μέχρι ένα νέο iPad Pro.

Συγκεκριμένα, η Apple ετοιμάζει την μεγαλύτερη γκάμα νέων προϊόντων hardware με τέσσερα νέα iPhone, ένα MacBook Pro χαμηλών προδιαγραφών, ένα ανανεωμένο iMac, το νέο Mac Pro, ένα ανανεωμένο MacBook Air, μια αναβάθμιση των AirPods Pro, τρία Apple Watches, ένα iPad χαμηλών προδιαγραφών και ένα iPad Pro.

Η Apple θα πραγματοποιήσει την πρώτη εκδήλωση της χρονιάς κάποια στιγμή τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο, με το iPhone SE να είναι ένα από τα προϊόντα που θα ανακοινωθούν εκεί. Με βάση την αναφορά, η Apple θα παρουσιάσει το επανασχεδιασμένο iPad Pro μετά την άνοιξη.

Έτσι, προς το παρόν αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι το ανοιξιάτικο event της Apple θα επικεντρωθεί στο iPhone SE 3, ένα νέο iPad Air και ενδεχομένως ένα νέο Mac υψηλότερων προδιαγραφών, πιθανόν και το τσιπ M1 Pro σε ένα άλλο Mac το πρώτο εξάμηνο του 2022, που θα μπορούσε να σημαίνει ένα πιο high-end Mac mini ή iMac.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις