Εκπαιδευτικά εργαστήρια σε life skills για νέους κατά της ανεργίας

Στόχος τους είναι να καταπολεμήσουν την ανεργία και να επανδρώσουν κατάλληλα τους νέους στην επαγγελματική τους πορεία.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης των νέων, Life Skills. Το νέο φιλόδοξο έργο με την χρηματοδότηση της HSBC, έχει ως στόχο να εξελίξει τις επαγγελματικές προοπτικές των νέων (18 έως 30 ετών) που βρίσκονται είτε εκτός εκπαίδευσης, απασχόλησης, ή κατάρτισης είτε που επιθυμούν μια θετική αλλαγή σταδιοδρομίας στην καριέρα τους, ώστε να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν τώρα να δηλώσουν συμμετοχή σε μια από τις επόμενες σειρές εργαστηρίων. Σκοπός τους είναι οι συμμετέχοντες, που βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης της επαγγελματικής τους ταυτότητας, μέσα από μια βιωματική διαδρομή να κατανοήσουν τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τα ενδιαφέροντα τους, να διευρύνουν την αντίληψη τους γύρω από την έννοια της κοινωνικής οικονομίας και τέλος να διαμορφώσουν ένα πλάνο προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Για την συμμετοχή σε μια από τις επόμενες σειρές εργαστηρίων για νέους, οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν την ηλεκτρονική φόρμα επιλέγοντας μια από τις παρακάτω ημερομηνίες:

Τρίτη 29 Μαρτίου, 5 και 12 Απριλίου 2022, 17.00–20.00
Παρασκευή 1, 8 και 15 Απριλίου 2022, 17.00–20.00

Οι εγγραφές των δωρεάν εργαστηρίων είναι ανοιχτές σε όλη την Ελλάδα, μιας και αυτά θα υλοποιηθούν ψηφιακά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις