Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Wind στηρίζει τους ψηφιακούς νομάδες με 5G σε 28 χώρες

Η WIND παρέχει ταχύτητες 5G σε συνεργασία με 32 δίκτυα για τους συνδρομητές που ταξιδεύουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με 28 χώρες έχει συνάψει συμφωνία η Wind Ελλάς, ώστε οι συνδρομητές της που ταξιδεύουν στο εξωτερικό να μπορούν να απολαμβάνουν ταχύτητες 5G. Παράλληλα, συνεργάζεται με 32 δίκτυα ώστε οι συνδρομητές τους, όταν επισκέπτονται την χώρα μας να έχουν πρόσβαση στο 5G δίκτυο της Wind.  

Οι χώρες που οι συνδρομητές Wind μπορούν να έχουν υπηρεσίες 5G Roaming είναι οι Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ισπανία, Ιταλία, Κατάρ, Κροατία, Κύπρος, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μονακό, Νορβηγία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σαουδική Αραβία, Σλοβενία, Σουηδία, Ταϊλάνδη, Τουρκία, Τσεχία, Φιλιππίνες και Φινλανδία, ενώ σύντομα η δυνατότητα αυτή θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες. 

Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία WIND 5G Roaming είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές της Wind, ιδιώτες και επιχειρήσεις, κατόχους καρτοσυμβολαίων και καρτοκινητής. Η υπηρεσία ενεργοποιείται αυτόματα, αρκεί να υπάρχει συμβατή συσκευή που υποστηρίζει το δίκτυο 5G και ο κάτοχός της να βρίσκεται σε περιοχή που υπάρχει συνεργαζόμενο ενεργοποιημένο δίκτυο. Οι χρεώσεις για την υπηρεσία 5G Roaming παραμένουν οι ίδιες με τις υφιστάμενες χρεώσεις δεδομένων περιαγωγής.

Στις χώρες της Ε.Ε. οι συνδρομητές χρησιμοποιούν το βασικό τους πρόγραμμα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, ενώ στους υπόλοιπους προορισμούς μπορούν να κάνουν χρήση του προγράμματός τους με μία ημερήσια χρέωση μέσω της υπηρεσίας Wind Roaming Pass ή να χρησιμοποιούν τα διαθέσιμα πακέτα περιαγωγής. Οι χρεώσεις περιαγωγής καθώς και οι διαθέσιμες υπηρεσίες ανά χώρα προορισμού βρίσκονται εδώ.

Στο ίδιο πλαίσιο, το Νοέμβριο του 2021 ανακοινώθηκε η συνεργασία της Wind Ελλάς με το Υπουργείο Τουρισμού, με στόχο την προώθηση της Ελλάδας ως προορισμού εγκατάστασης Ψηφιακών Νομάδων (Digital Nomads) και παράλληλα την ενίσχυση της εικόνας του ελληνικού τουρισμού.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις