Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Rocket επιστρέφει με νέο app συνεχίζοντας την επέκταση της

Η Rocket εγκαινίασε την νέα της εφαρμογή, η οποία ξεκινά την λειτουργία της από σήμερα μαζί με το ανανεωμένο της logo.

Η Rocket Delivery εγκαινιάζει από σήμερα 14 Απριλίου 2022 τη νέα εφαρμογή της για χρήση από κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές (IOS & Android). 

Με ανανεωμένο λογότυπο και νέους χρωματικούς κώδικες, η εταιρεία υλοποιεί τη νέα στρατηγική της, η οποία περιλαμβάνει περαιτέρω ανάπτυξη στην Αθήνα, αλλά και ενεργοποίηση στη Θεσσαλονίκη και τη Λεμεσό της Κύπρου στο β΄εξάμηνο του 2022. Στο επίκεντρο των προσπαθειών της Rocket είναι η ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών, οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες παράδοσης και η άριστη αλληλεπίδραση με το διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο συνεργατών της. 

Τα νέα χρώματα της Rocket Delivery συμβολίζουν τη νέα κατεύθυνση στην ελληνική αγορά και τη φιλοδοξία της εταιρείας να επεκταθεί με ταχύ ρυθμό. Μέσα από ένα υπερσύγχρονο και εύχρηστο περιβάλλον, το νέο app, που θα είναι διαθέσιμο από τις 12.00 μ.μ. της Πέμπτης, θα επιτρέπει στο χρήστη να πληρώνει απευθείας μέσω του Apple Pay και του Google Pay, αλλά και να επιτυγχάνει γρηγορότερη είσοδο (login) μέσω του Facebook. Τα συνεργαζόμενα εστιατόρια θα μπορούν επίσης να διαχειρίζονται καλύτερα τις παραγγελίες τους. 

Η Rocket καλεί επομένως το κοινό να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή “Rocket Delivery”, να βιώσει μια νέα εμπειρία και να αποκτήσει πρόσβαση στις προσφερόμενες υπηρεσίες. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις