Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

XANTHIS SA: Ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας από την Generation Y

Ο νέος πελάτης της Generation Y, πλέον χαίρει μίας πλήρως ανανεωμένης ψηφιακής εικόνας, η οποία ενσαρκώνει την επιτομή ενός απόλυτα μοντέρνου και user-friendly εταιρικού website.

H XANTHIS SA, με αποκλειστικό σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες της, αποφάσισε να αναθέσει στην Generation Y τον ολιστικό επανασχεδιασμό του ψηφιακού της προφίλ.

Η XANTHIS SA, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και μακροβιότερες εταιρείες παροχής ανταλλακτικών και τεχνικών λύσεων ναυτιλίας στην Ελλάδα, από το 1952. Παράλληλα, διατηρεί σταθερές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής μηχανών, γεννητριών και κινητήρων πλοίων. Με αποκλειστικό σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες της, αποφάσισε να αναθέσει στην Generation Y τον ολιστικό επανασχεδιασμό του ψηφιακού της προφίλ.

Ο νέος πελάτης της Generation Y πλέον χαίρει μίας πλήρως refreshed ψηφιακής εικόνας, η οποία ενσαρκώνει την επιτομή ενός απόλυτα μοντέρνου και user-friendly εταιρικού website. Έχοντας τη δυνατότητα να αναδείξει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με τον πιο εντυπωσιακό και τεχνολογικά προηγμένο τρόπο, η XANTHIS SA είναι έτοιμη να…σαλπάρει προς νέους, ακόμα πιο μεγαλεπήβολους στόχους στον ναυτιλιακό κλάδο.

Το 2000 o Αναστάσιος Σπανίδης, ένας πρωτοπόρος επιχειρηματίας που έχει βοηθήσει εκατοντάδες εταιρείες να περάσουν στην ψηφιακή εποχή, ίδρυσε τη Generation Y. «Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί επιχειρηματίες» επισημαίνει ο ίδιος. H Generation Y παρέχει ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών ηλεκτρονικού μάρκετινγκ και επιχειρηματικών συμβουλών. «Η κρίση ήρθε σε μια εποχή που οι φυσικές αγορές συρρικνώνονταν, αλλά οι ψηφιακές διευρύνονταν. Καθώς παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες, μπορέσαμε να αναπτυχθούμε. Ξεκινώντας ουσιαστικά από το μηδέν, κάναμε άλματα και δημιουργήσαμε την πρώτη ελληνική πολυεθνική εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας», λέει ο Σπανίδης.

Σήμερα, έχει πάνω από 100 υπαλλήλους και γραφεία στην Ελλάδα, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δηλώνει: «Το 78% των εσόδων μας προέρχεται πλέον από το εξωτερικό και είμαστε ένας από τους κορυφαίους παίκτες όταν πρόκειται για τον ψηφιακό μετασχηματισμό μεγάλων διεθνών εταιρειών, αν και έχουμε ένα πολύ διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο πελατών».

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις