Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Buckzy Payments προετοιμάζεται για πανευρωπαϊκή καριέρα!

Η FinTech αναπτύσσει και επεκτείνει το δίκτυο εικονικών real time συναλλαγών εγκαινιάζοντας νέα γραφεία στην Ολλανδία

Η καναδική FinTech Buckzy Payments Inc επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη με την έναρξη λειτουργίας ενός νέου γραφείου αυτό το καλοκαίρι στο Άμστερνταμ των Κάτω Χωρών, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία. Η Buckzy επιδιώκει επίσης την απόκτηση άδειας ΕΜΙ, η οποία θα επιτρέψει σε κάθε συμμετέχοντα στο δίκτυο πληρωμών Buckzy παγκοσμίως να αξιοποιήσει υπηρεσίες εικονικών λογαριασμών και πληρωμές σε πραγματικό χρόνο στον Ενιαίο Χώρο Πληρωμών Ευρώ (SEPA), ο οποίος καλύπτει 36 χώρες και εδάφη στην Ευρώπη – τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ καθώς και το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισλανδία, τη Νορβηγία, το Λιχτενστάιν, την Ελβετία, το Μονακό, τον Άγιο Μαρίνο, την Ανδόρα και το κράτος του Βατικανού.

Σχολιάζοντας την είδηση, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Buckzy, Abdul Naushad, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε την παρουσία και τις δραστηριότητες της Buckzy στην Ευρώπη με το νέο μας γραφείο στο Άμστερνταμ, ένα από τα παλαιότερα και πιο σεβαστά τραπεζικά και χρηματοπιστωτικά κέντρα του κόσμου. Το νέο γραφείο αποτελεί σαφή δήλωση της δέσμευσής μας να καθιερώσουμε την Buckzy ως το κορυφαίο παγκόσμιο δίκτυο πληρωμών στο οποίο συνδέονται οι τράπεζες, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, οι νεοσύστατες τράπεζες και οι νεοφυείς επιχειρήσεις fintech σε όλο τον κόσμο για τις ανάγκες τους σε διασυνοριακές συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο». Ο Naushad συνέχισε: «Η Ευρώπη είναι μια ώριμη, τεχνολογικά προηγμένη αγορά που αποτελεί επίσης φυτώριο καινοτομίας fintech χάρη στην υιοθέτηση της τεχνολογίας ανοικτών API, η οποία έχει ανοίξει τον χρηματοπιστωτικό τομέα και έχει δημιουργήσει ευκαιρίες για καινοτόμες νέες εταιρείες να παρέχουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Όλο και περισσότεροι πελάτες μας σε όλο τον κόσμο θέλουν να στέλνουν και να λαμβάνουν πληρωμές σε πραγματικό χρόνο από και προς την Ευρώπη και εμείς τους δίνουμε τη δυνατότητα να το κάνουν».

Οι χρηματοδότες της Buckzy περιλαμβάνουν την Dash40 Ventures στο Τορόντο: Mistral Venture Partners στην Οτάβα: Revel Partners στη Νέα Υόρκη: και Uncorrelated Ventures στο Σαν Φρανσίσκο. Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και FinTechs σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το δίκτυο της Buckzy για να παρέχουν καινοτόμες και εκσυγχρονισμένες χρηματοοικονομικές λύσεις και προσφορές υπηρεσιών σε εταιρικούς πελάτες και καταναλωτές.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις