Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τέλος εποχής για την Wonderpath

Παρ' ότι η ανακοίνωση σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός σημαντικού κεφαλαίου, η Co- Founder δήλωσε πως βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία ενώ το τέλος αυτού, της δίνει την δυνατότητα να κάνει το επόμενο βήμα την καριέρα της

Την ανακοίνωση του κλεισίματος της Wonderpath ανακοίνωσε χθες (13/7/2022) η Co- Founder της Startup, Δάφνη Χόντου.

Η ίδια μίλησε από καρδιάς για το εγχείρημα που χρειάστηκε 2 χρόνια σκληρής δουλειάς και αμέτρητες προσπάθειες για να λάβει την τελική του μορφή, με τον κόσμο στα σχόλια να την επικροτεί για αυτή την προσπάθεια.

Παρ’ ότι η ανακοίνωση σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής, η Co- Founder δήλωσε πως βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία ενώ το τέλος αυτού του κεφαλαίου της δίνει την δυνατότητα να κάνει το επόμενο βήμα την καριέρα της.

«Τους επόμενους δύο μήνες, μέρος του χρόνου μου θα αφιερωθεί σε ένα εξαιρετικά συναρπαστικό έργο – περισσότερα γι’ αυτό σύντομα! Hint: Θα δουλέψω με μερικούς από τους αγαπημένους μου ανθρώπους σε κάτι για το οποίο νοιάζομαι πολύ. Ταυτόχρονα, άρχισα να εξερευνώ ευκαιρίες στον τομέα του προϊόντος, της στρατηγικής και της ανάπτυξης. Το φυσικό επόμενο βήμα από πλευράς καριέρας είναι λίγο ασαφές» επισήμανε η ίδια.

Η Wonderpath, με έδρα το Βερολίνο, πρόκειται για εκπαιδευτική πλατφόρμα για επαγγελματίες.

Κύριος στόχος της εφαρμογής ήταν η ανάπτυξη Softskills με διασκεδαστικό και εύκολο τρόπο, βοηθώντας τον καθ’ ένα να χαράξει τον δικό του δρόμο στην επαγγελματική του καριέρα.

Μάλιστα υπήρχε και η δυνατότητα ανταλλαγής feedback με στόχο την περαιτέρω εξέλιξη των χρηστών της πλατφόρμας.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις