Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Online International Youth Math Challenge 2022

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής, ενώ για τους διακριθέντες προβλέπονται χρηματικά έπαθλα και τιμητικοί τίτλοι.

Το International Youth Math Challenge είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαδικτυακούς μαθηματικούς διαγωνισμούς για φοιτητές και μαθητές από όλο τον κόσμο.

Οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα αξίας άνω των 700 δολ., να προκριθούν στον τελικό γύρο και να γίνουν επίσημος πρεσβευτής του IYMC στη χώρα τους ή να εγγραφούν στο διεθνές δίκτυο του οργανισμού.

H υποβολή υποψηφιοτήτων για τον Προκριματικό Γύρο του International Youth Math Challenge 2022 ξεκίνησε.

Χρησιμοποιώντας τις μαθηματικές τους δεξιότητες και τη δημιουργικότητά τους, οι συμμετέχοντες μπορούν να προκριθούν στον παγκόσμιο τελικό γύρο και να κερδίσουν σημαντικά βραβεία και διακρίσεις.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι μαθητές και φοιτητές ανά τον κόσμο, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τα μαθηματικά. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής, ενώ για τους διακριθέντες προβλέπονται χρηματικά έπαθλα και τιμητικοί τίτλοι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες, καθώς και να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 16 Οκτωβρίου 2022, πατώντας εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις