Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

efood σημαίνει πρόοδος και καινοτομία

Επενδύουμε στο μέλλον και σε ταλαντούχους ανθρώπους που στοχεύουν μακρυά

Το efood παραμένοντας σταθερό στο όραμά του για προώθηση της καινοτομίας και την ανάπτυξη τεχνολογικών λύσεων, εγκαινιάζει για πρώτη φορά φέτος τη συνεργασία του με πανεπιστήμια και data academies. 

H νούμερο #1 πλατφόρμα online delivery, με 20.000 συνεργαζόμενα καταστήματα σε πάνω από 100 πόλεις της Ελλάδας συμβάλλει ουσιαστικά στην εκπαίδευση των φοιτητών και των επαγγελματιών που ασχολούνται με το data analytics.

Δυναμική συνεργασία με το βλέμμα στην καινοτομία

Συγκεκριμένα, το efood συνεργάζεται με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τη Big Blue Data Academy, παρέχοντας τόσο καθοδήγηση όσο και δεδομένα της εταιρείας που δύνανται να χρησιμοποιηθούν για την εκπόνηση διπλωματικών εργασιών ή field study projects.

Μέσα από τα τμήματα Business Intelligence, Tech και Product, το efood στοχεύει στην παροχή των αναγκαίων εργαλείων σε νέους ανθρώπους, για την προσωπική και επαγγελματική τους πρόοδο.

Η εταιρική κουλτούρα του efood βασίζεται στο γεγονός πως πίσω από κάθε μεγάλο τεχνολογικό επίτευγμα βρίσκονται άνθρωποι με όραμα, ταλέντο και όρεξη για δουλειά.

Επενδύοντας σε αυτούς τους ανθρώπους, η εταιρεία λαμβάνει τον ρόλο του μέντορα και οδηγού στην πορεία που εκείνοι επιθυμούν να διαγράψουν στον τομέα της τεχνολογίας και όχι μόνο…

Με όραμα την προώθηση της τεχνολογίας και των καινοτόμων λύσεων το efood δραστηριοποιείται έντονα σε ποικίλους τομείς του τεχνολογικού πεδίου και των analytics,υλοποιώντας και εφαρμόζοντας projects όπως product recommendation, forecasting, churn prediction, product classification, market basket analysis κτλ – σε μια προσπάθεια να εξοπλίσει τους μελλοντικούς επιστήμονες με τα αναγκαία εφόδια. 

Στο πλαίσιο αυτής της δυναμικής πρωτοβουλίας, το efood δεσμεύεται να φέρει εις πέρας στο επόμενο χρονικό διάστημα, 3 data initiatives, συνεργαζόμενο με εκπαιδευτικούς φορείς και πανεπιστημιακά ιδρύματα. 

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την Big Blue Academy το efood έχει αναλάβει τη διεξαγωγή δύο Analytical Projects τα οποία πρόκειται να παραδοθούν σύντομα. Το πρώτο αφορά leads prioritisation χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως clustering & classification, ενώ το δεύτερο αφορά product categorisation με τη χρήση NLP.

Ταυτόχρονα η εταιρεία δεσμεύεται να προσφέρει δεδομένα και καθοδήγηση για τη διεξαγωγή διπλωματικών και field study projects σε τουλάχιστον έξι φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, από τα μεταπτυχιακά «Business Analytics» & «Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Το efood βασίζεται ανθρώπους με υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, εξειδικευμένες γνώσεις και φιλοδοξίες για να υλοποιήσει το όραμα του για πιο σύγχρονες υπηρεσίες προς όφελος του καταναλωτή και γι’ αυτό στηρίζει την επαγγελματική τους εξέλιξη σε κάθε τους βήμα.

Υιοθετόντας φρέσκες ιδέες και αφομοιώνοντας τα νέα trends, το efood προσαρμόζεται συνεχώς στα νέα δεδομένα, παραμένοντας εδώ και 10 χρόνια συνεχώς στην κορυφή. 

Στο επίκεντρο ο καταναλωτής

Καινοτόμος στον τομέα του Customer Experience το efood διακρίνεται για το μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης, το οποίο απέσπασε τριπλή διάκριση στα Loyalty Awards 2022, «Rubies». Η «έξυπνη» λύση επιβράβευσης του efood, έχει προσφέρει στους χρήστες της πλατφόρμας μέχρι σήμερα πάνω από 1.000.000 κουπόνια, ενώ κάθε μήνα περισσότερα από 4.500 καταστήματα σε 65 πόλεις συμμετέχουν στην ενέργεια. 

Πρόσφατα το efood ανακοίνωσε την επέκταση του χαρτοφυλακίου των παρεχόμενων υπηρεσιών της με το κλείσιμο της συμφωνίας για την εξαγορά 4 εταιρειών του Ομίλου Μούχαλη. 

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας η Delivery Hero και το efood επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στον κλάδο λιανικής και χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα, διευρύνοντας ταυτόχρονα το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών και λύσεων που προσφέρουν στους πελάτες τους. Η εταιρεία του ομίλου Delivery Hero συσπειρώνει γύρω της την έμπειρη ομάδα του Ομίλου Μούχαλη με στόχο την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου στρατηγικής ανάπτυξης. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της επέκτασης των υπηρεσιών της η efood σκοπεύει να ενισχύσει την δυναμική επέκταση της υπηρεσίας διανομής ειδών supermarket με επίκεντρο την ταχεία εξυπηρέτηση του καταναλωτή για τα καθημερινά είδη πρώτης ανάγκης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις