Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Φυσικό Αέριο ΕΕΕ στην 86η ΔΕΘ

Από το Σάββατο (10/9) έως και τις 18/9 το Φυσικό Αέριο ΕΕΕ θα βρίσκεται -για 3η χρονιά- στη ΔΕΘ και θα συστήσει στους επισκέπτες το Smarthink

To Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας δίνει το δυναμικό παρών για 3η χρονιά στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Καινοτομία, εξοικονόμηση, διάδραση και απίθανα δώρα όλα συγκεντρωμένα στο περίπτερο της εταιρείας, στον Χώρο Ιδιαίτερης Προβολής 13Α από αυτό το Σάββατο 10/9 έως και τις 18/9.

Φέτος το Φυσικό Αέριο ΕΕΕ θα συστήσει στους επισκέπτες της έκθεσης το Smarthink. Την καινοτόμο υπηρεσία που με την βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης προσφέρει εξοικονόμηση έως 20% σε ενέργεια και χρήματα για κάθε σπίτι, ανεξαρτήτως παρόχου ενέργειας.

Ο γενικός διευθυντής στο Φυσικό Αέριο ΕΕΕ, Γιάννης Μητρόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Το Φυσικό Αέριο EEE ήρθε έγκαιρα να αντιμετωπίσει τις ενεργειακές προκλήσεις, ενσωματώνοντας το ζήτημα της αειφόρου ανάπτυξης και της διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας στον πυρήνα της στρατηγικής της.

Πρωτεύων στόχος μας ήταν πάντα η ανάπτυξη και προσφορά στους καταναλωτές καινοτόμων υπηρεσιών που δίνουν λύσεις κι επιλογές ειδικά στην διαχείριση και εξοικονόμηση ενέργειας, και των συσκευών του σπιτιού.

Πλέον θεωρούμε ότι με το Smarthink η εναλλακτική που προσφέρουμε στα νοικοκυριά της χώρας, είναι σε θέση να απαντήσει όχι μόνο στις τρέχουσες ενεργειακές εξελίξεις αλλά και σε αυτές που θα έρθουν στο μέλλον».

Τα εγκαίνια του περιπτέρου της εταιρείας θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, στις 12:00 με δώρα, εκπλήξεις και ζωντανή μετάδοση από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Velvet 96,8».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις