Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στρατηγική συνεργασία της Gerobo με την Gaussian Robotics

Η Gaussian Robotics αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία αυτόνομων ρομπότ καθαρισμού και εξυπηρέτησης!

Σε μια κίνηση η οποία θα της επιτρέψει εν ευθέτω χρόνο να μεταβάλλει το status της, αξιοποιώντας μια σειρά από πλεονεκτήματα και ανάγκες πού αναδύονται σε πολλαπλούς τομείς της εγχώριας αγοράς, προχώρησε η Gerobo International. Συγκεκριμένα, συνήψε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με την κορυφαία εταιρεία cleaning και service ρομπότ παγκοσμίως, Gaussian Robotics.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της εν λόγω συμφωνίας, η Gerobo αναλαμβάνει την εμπορική διανομή, τεχνική υποστήριξη και φυσικά το after sales support της σειράς ρομπότ Gausium & Delivery X1 στην Ελληνική αγορά.


Τα Delivery X1 service ρομπότ ικανοποιούν τις ανάγκες εξυπηρέτησης πελατών σε ξενοδοχεία, ρεστοράν και μπαρ, αξιοποιώντας το «έξυπνο» λογισμικό με το οποίο είναι εφοδιασμένα προκειμένου να φέρουν σε πέρας και δη με επιτυχία την αποστολή των παραγγελιών. Εξυπακούεται δε, πως τα «έξυπνα» ρομπότ αυτόνομης υπηρεσίας με ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη (AI), συνεργάζονται με ανθρώπους ως συμπλήρωμα και βελτίωση των εργασιών τους.

Μέσω αυτών, η Gerobo φιλοδοξεί πως θα καλύψει ένα ευρύτερο φάσμα αναγκών της αγοράς, αξιοποιώντας και τις κλιμακούμενες τεχνολογίες ρομποτικής που είναι χρήσιμες στις Ελληνικές βιομηχανίες, logistics centres και επιχειρηματικές μονάδες, καθώς επίσης και σε κτηριακές υποδομές και γραφεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, σουπερμάρκετ, εμπορικά κέντρα και malls, αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς κ.ο.κ.

Δυνατότητες πέρα από κάθε όριο!

Όσο για την «ευφυή» τεχνολογία των ρομπότ, προσφέρει λύσεις με ανάπτυξη εφαρμογών Wi-Fi, 4 και 5G, αλλά και μέσω cloud. Με την χρήση των συνεργατικών ρομπότ διευκολύνεται καλύτερα ο προγραμματισμός και η διαχείριση των στόλων καθαρισμού και εξυπηρέτησης.

Η δε τεχνολογία αντίληψης χώρων και γενικού περιβάλλοντος των ρομπότ, τους επιτρέπει αυτομάτως να διαθέτουν αντίστοιχη κρίση με τους ανθρώπους προκειμένου να αναγνωρίζουν και να ταξινομούν τα σκουπίδια και τους λεκέδες, να διακρίνουν τους τύπους δαπέδων, να καθαρίζουν ανάλογα και με διαφορετικούς τρόπους.

Στα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα ρομπότ καθαρισμού Gausium, είναι και η παρουσία Ελληνικού μενού χρήσης, ενώ την ίδια στιγμή διαθέτουν μοναδικές λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης (AI), καλύπτουν χώρους χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, διαθέτουν εσωτερικά φίλτρα αυτοκαθαρισμού και μέσα από συνδυαστικές δυνατότητες μπορούν να κινούνται αυτόνομα και με τη χρήση ασανσέρ. Κατ’ αυτό τον τρόπο ενισχύουν έτι περαιτέρω το χαρακτηριστικό της αυτόνομης λειτουργίας τους.

Υπογραμμίζεται πως η Gerobo International αποτελεί πάροχο ρομποτικών λύσεων αυτοματισμού που αφορούν στους επιχειρηματικούς τομείς που αναπτύσσονται σε Robotics, AMR’s, Service robots και AI Drone solutions. H ίδια παρέχει υψηλών προδιαγραφών λύσεις στους τομείς Ναυτιλίας, Βιομηχανίας, Logistics και Ho.ReCa.

Όπως τονίζει ο Γεράσιμος Γερολυμάτος, Founder και CEO της Gerobo International: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που διευρύνουμε τη γκάμα ρομποτικών μας συστημάτων με τα πιο εξελιγμένα cleaning & service robots στον κόσμο. Έχουμε ήδη μπει σε μια νέα εποχή, σε μια ευαισθητοποιημένη κοινωνία με μοχλούς ανάπτυξης και ευημερίας την τεχνολογία, τη διακίνηση και εκμετάλλευση των ρομποτικών συστημάτων και εφαρμογών και τη διαχείριση του περιβάλλοντος. Η Gerobo, σε στενή συνεργασία με την Gaussian, θα αναδείξει την ουσιαστική βοήθεια των ρομπότ καθαρισμού και εξυπηρέτησης στους κλάδους της βιομηχανίας, logistics και Ho.Re.Ca. Γίνεται ολοένα πιο κατανοητό ότι τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι εργαζόμενοι μπορούν να εκπληρώνουν καλύτερα και πιο οικονομικά τις εργασίες τους. Έχουν πλέον στη διάθεσή τους πρόσθετα βοηθητικά ρομποτικά μέσα υψηλής τεχνολογίας για την εύρυθμη και αδιάλειπτη λειτουργία των υπηρεσιών τους».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις