Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

D-MARIN: Online κρατήσεις σε δύο λεπτά

Το λανσάρισμα του νέου συστήματος online κρατήσεων αποτελεί μέρος της στρατηγικής του Ομίλου που επικεντρώνεται στην αναβάθμιση της επικοινωνίας με τις μαρίνες

Η D-Marin λανσάρει μία νέα online πλατφόρμα κρατήσεων που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν και να κλείσουν σε λιγότερο από δύο λεπτά τη θέση ελλιμενισμού τους σε οποιαδήποτε από τις μαρίνες του δικτύου. Από την ημέρα που τέθηκε σε εφαρμογή το συγκεκριμένο πρόγραμμα, περισσότερες από το 35% των νέων κρατήσεων έχουν πραγματοποιηθεί μέσω της νέας ψηφιακής πλατφόρμας.

Το λανσάρισμα του νέου συστήματος online κρατήσεων αποτελεί μέρος της στρατηγικής του Ομίλου που επικεντρώνεται στην αναβάθμιση της επικοινωνίας με τις μαρίνες.

Μένοντας πιστή στη δέσμευσή της, η D-Marin παρέχει την κορυφαία στον κλάδο premium υπηρεσία booking, προσφέροντας μία ακόμα εξαιρετική εμπειρία yachting στους πελάτες της.

Ο Matthias Gehring, Chief Digital Officer της D-Marin δήλωσε: «Η online επιλογή μιας συγκεκριμένης θέσης ελλιμενισμού με δυνατότητα άμεσης κράτησης και επιβεβαίωσης θεωρείται μια σημαντική παρεχόμενη υπηρεσία, η οποία οφείλεται στην τελειοποίηση των λειτουργικών μας συστημάτων. Η εξαιρετική αυτή παροχή δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες μας να απολαμβάνουν το ηλιοβασίλεμα αντί να περιμένουν στην ουρά ή να ανησυχούν αν θα μπορέσουν να βρουν ελεύθερη θέση στη μαρίνα. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το πόσο γρήγορα οι πελάτες της D-Marin αξιοποίησαν τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες, ενώ έπονται και άλλα εξίσου σημαντικά πλάνα. Μέχρι στιγμής, το feedback που λαμβάνουμε ήταν ιδιαίτερα θετικό».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site: www.d-marin.com/en/new-online-services/

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις