Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Danone Nutricia Greece: Αναδείχθηκε Great Place to Work

Οι εργαζόμενοι αξιολογούν την εταιρεία τους σε μία ποσοστιαία κλίμακα, γεγονός που δίνει την δυνατότητα στον οργανισμό να κατατάξει την εταιρία με ακριβή κριτήρια

Η εταιρία Danone Nutricia Greece ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ότι την 1η Δεκεμβρίου κατέκτησε την πιστοποίηση του οργανισμού GPTW ως Great Place to Work Certified company. Η ανάδειξη της εταιρίας ως ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας από τους ίδιους τους εργαζομένους της είναι άλλη μία επιβεβαίωση ότι παραμένει σταθερά πιστή στους αξιακούς πυλώνες της: Ανθρωπισμός, Ειλικρίνεια, Εγγύτητα και Ενθουσιασμός.

Η διαδικασία που ακολουθεί ο οργανισμός για την αξιολόγηση των εταιριών βασίζεται στην ανώνυμη αποτίμηση των απόψεων των εργαζομένων της και στην καταγραφή τυπικών χαρακτηριστικών της επιχείρησης. Οι εργαζόμενοι αξιολογούν την εταιρεία τους σε μία ποσοστιαία κλίμακα, γεγονός που δίνει την δυνατότητα στον οργανισμό να κατατάξει την εταιρία με ακριβή κριτήρια.

Συγκεκριμένα, για τη Danone Nutricia Ελλάδος, το 90% των εργαζομένων της δήλωσαν ότι η διοίκηση είναι τίμια και ασκεί με ηθικό τρόπο τις εκάστοτε εταιρικές πρακτικές, το 91% αντιμετωπίζονται ισότιμα στο χώρο εργασίας τους ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού και το 89% ανεξαρτήτως φύλλου. Το 86% των εργαζομένων δήλωσε ότι νοιώθει ότι κάνει την διαφορά στη εργασία του καθώς και ότι νιώθουν υπερήφανοι να αναφέρουν ότι εργάζονται στη Danone.

Σε συνέχεια της πιστοποίησης ο κ.Σίμος Λουλούμαρης, Country Manager Ελλάδας, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για την πιστοποίηση της εταιρίας μας ως Great Place to Work, καθώς αποδεικνύεται ότι είμαστε πιστοί στις αξίες μας και αυτό φτάνει στους εργαζομένους μας. Είμαστε σε μία σταθερά ανοδική πορεία σε ότι αφορά την ικανοποίηση των ανθρώπων της Danone και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους καθώς είναι για εμάς στρατηγική προτεραιότητα.»
Η πιστοποίηση από τον οργανισμό έχει διάρκεια ένα χρόνο, δηλαδή μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2023.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις