Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Wolt – FREE NOW: Παίρνεις ταξί; Κερδίζεις 10 ευρώ!

Οι πρώτοι 7.000 χρήστες της εφαρμογής FREE NOW, που θα πραγματοποιήσουν 2 διαδρομές το διάστημα μεταξύ 22-24/12 θα λάβουν ένα εκπτωτικό κουπόνι Wolt αξίας 10 ευρώ

Wolt και FREE NOW προχωρούν σε μια προωθητική ενέργεια επιβραβεύοντας τους χρήστες των δύο δημοφιλών εφαρμογών. Οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία ξεχωριστή συνεργασία, συνδυάζοντας τις αποτελεσματικές και βιώσιμες αστικές μετακινήσεις με τη διαδικασία ανακάλυψης και παραγγελίας από δημοφιλή εστιατόρια και καταστήματα λιανικής. Οι πρώτοι 7.000 χρήστες της εφαρμογής FREE NOW, που θα πραγματοποιήσουν δύο (2) διαδρομές, μέσα στο τριήμερο από τις 22 έως τις 24 Δεκεμβρίου, θα λάβουν ένα εκπτωτικό κουπόνι Wolt αξίας 10 ευρώ.

Οι χρήστες του Super App Μετακίνησης, FREE NOW, θα μπορούν μετά τις μετακινήσεις τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, να απολαύσουν ό,τι τους φέρνει χαρά άμεσα στην πόρτα τους. Οι χρήστες του FREE NOW θα ενημερωθούν αυτόματα με email για το κουπόνι τους μόλις ολοκληρώσουν τις δύο (2) διαδρομές, εντός του συγκεκριμένου τριημέρου (22 έως 24 Δεκεμβρίου). Στη συνέχεια, θα μπορούν να εξαργυρώσουν τον κωδικό που έλαβαν έως τις 31/12/2022 στην εφαρμογή της Wolt.

Όσοι χρήστες του FREE NOW λάβουν τον εκπτωτικό κωδικό μπορούν να προγραμματίσουν τις αγορές τους απλά και ξεκούραστα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο τον οποίο μπορούν να απολαύσουν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν την παράδοση της παραγγελίας σε ημέρα και ώρα που τους εξυπηρετεί, ενώ μέσω του live tracking της Wolt μπορούν να παρακολουθούν σε ζωντανό χρόνο την πορεία παράδοσης. Σε περίπτωση που χρειαστεί, η ταχύτατη Ομάδα Υποστήριξης της Wolt βρίσκεται στη διάθεση τους ανά πάσα στιγμή.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις