Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

eXp Realty: Νέος προορισμός το Ντουμπάι

Η ευέλικτη πλατφόρμα της eXp Realty που βασίζεται στο cloud έχει επιτρέψει την ταχεία επέκταση σε όλο τον κόσμο.

Η eXp Realty, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μεσιτική εταιρεία ακινήτων παγκοσμίως και θυγατρική της eXp World Holdings, Inc., με παρουσία και στην Ελλάδα, επεκτάθηκε στο Ντουμπάι, ενισχύοντας την παρουσία της στη Μέση Ανατολή.

“Αυτή είναι μια περήφανη στιγμή για την eXp Realty, καθώς ανοίγουμε την 24η αγοράς μας, με την πολυαναμενόμενη προσθήκη του Ντουμπάι, μιας από τις πιο συναρπαστικές πόλεις της Μέσης Ανατολής”, δήλωσε ο Michael Valdes, chief Growth Officer, “Το Ντουμπάι διαθέτει έναν πλούσιο και ζωντανό πολυπολιτισμικό πληθυσμό με μια εξίσου ποικιλόμορφη οικονομία, προσφέροντας μια ισχυρή βάση για την είσοδό μας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ενδυναμώσουμε τους πράκτορες στο Ντουμπάι, επιτρέποντας την επιτυχία τους με το μοναδικό μοντέλο μας που επικεντρώνεται στους μεσίτες και την ελκυστική πρόταση αξίας “.

Οι μεσιτικές δραστηριότητες της eXp Realty στο Ντουμπάι θα διευθύνονται από την Dounia Fadi, η οποία εντάσσεται στην εταιρεία με πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας μεσίτη ακινήτων. “Το Ντουμπάι χτίζει για το μέλλον και η eXp Realty είναι το μέλλον των ακινήτων, φέρνοντας ισχυρή και απαράμιλλη καινοτομία στην αγορά ακινήτων», αναφέρει η Dounia Fadi, “Είμαι ενθουσιασμένη που θα ηγηθώ αυτής της επέκτασης.”

Οι μεσιτικές δραστηριότητες της eXp Realty στο Ντουμπάι θα διευθύνονται από την Dounia Fadi, η οποία εντάσσεται στην εταιρεία με πάνω από 18 χρόνια εμπειρίας μεσίτη ακινήτων. “Το Ντουμπάι χτίζει για το μέλλον και η eXp Realty είναι το μέλλον των ακινήτων, φέρνοντας ισχυρή και απαράμιλλη καινοτομία στην αγορά ακινήτων”, αναφέρει η Dounia Fadi, “Είμαι ενθουσιασμένη που θα ηγηθώ αυτής της επέκτασης”.

“Επιλέξαμε προσεκτικά το Ντουμπάι ως την πρώτη πόλη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας επέκτασής μας, λόγω της ζωντανής ιστορίας, του πλούσιου πολιτισμού και της ισχυρής αγοράς ακινήτων. Το Ντουμπάι είναι μία από τις πιο δυναμικές αγορές ακινήτων στον κόσμο και είναι απόλυτα έτοιμο να επωφεληθεί από το πρακτοροκεντρικό μας μοντέλο. Βλέπουμε μια πρωτοφανή ευκαιρία με την ανώτερη πλατφόρμα μας να αλλάξουμε τον κλάδο των ακινήτων σε μια πόλη τόσο σημαντική, όσο το Ντουμπάι”, δήλωσε ο Νίκος Μανομενίδης, διευθυντής της eXp Ελλάδας.

Το οικονομικό μοντέλο της eXp Realty για τους μεσίτες κατοικιών και εμπορικών ακινήτων προσφέρει μια ελκυστική δομή προμηθειών, παρέχοντας στους μεσίτες την ευκαιρία να κερδίσουν πρόσθετο εισόδημα συμβάλλοντας στην αύξηση της βάσης των μεσιτών και της παραγωγής της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο και να κερδίσουν μετοχές στην εταιρεία μέσω δραστηριοτήτων καταχώρισης και πώλησης. Η μεσιτεία της eXp Realty που βασίζεται στο cloud υποστηρίζεται από το Virbela, την καθηλωτική και συνεργατική εικονική πλατφόρμα της εταιρείας, η οποία επιτρέπει στους μεσίτες της να επικοινωνούν, να συναντώνται και να διεξάγουν επιχειρηματικές δραστηριότητες στο metaverse.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις