Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Doitfotme market: Το app που σας ενημερώνει για τις καλύτερες προσφορές στα supermarket

Με τη νέα εφαρμογή της Doitfotme μπορείτε να συγκρίνετε ανά πάσα στιγμή και με λίγα κλικ στο κινητό σας τις καλύτερες προσφορές των supermarkets

Εξοικονόμησε χρήματα βρίσκοντας τις καλύτερες προσφορές δίπλα σου!

Η Doitforme καινοτομεί και πάλι και με μία νέα εφαρμογή που έρχεται να σου λύσει τα χέρια! Η Doitfotme market είναι γεγονός!

Τα ψώνια στο supermarket είναι πάντα ένας γρίφος. Πότε και πού θα έχει προσφορά το προϊόν που θέλεις, σε ποιο supermarket να πας, ποιο έχει τις καλύτερες τιμές και τις καλύτερες προσφορές; Αυτά και πολλά ακόμα ερωτήματα βασανίζουν το μυαλό σου κάθε φορά που έχεις να πας στο supermarket. Όχι πια!

Η Doitforme δημιούργησε μια νέα εφαρμογή, την Doitforme Market, με την οποία μπορείς να βρεις και να συγκρίνεις ανά πάσα στιγμή και με λίγα κλικ στο κινητό σου, τις καλύτερες προσφορές των supermarkets. Η διαδικασία είναι απλή:
• Βλέπεις όλα τα προϊόντα των supermarket που βρίσκονται σε προσφορά
• Συγκρίνεις τις προσφορές μεταξύ τους
• Επιλέγεις αυτές που σε ενδιαφέρουν
• Δημιουργείς την λίστα σου, την οποία μπορείς να αποθηκεύσεις ανά supermarket
και είσαι έτοιμος!

Τα ψώνια στο supermarket δεν ήταν ποτέ πιο εύκολα! Η Doitforme δημιούργησε ένα εργαλείο χρήσιμο σε όλους καθημερινά, με το οποίο μπορείς να εξοικονομήσεις χρόνο, χρήματα και ταλαιπωρία. Βρίσκεις αυτό που θες, τη στιγμή που το θες και μάλιστα δίπλα σου!

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή στο κινητό σου και κάνε την καθημερινότητά σου ακόμα πιο εύκολη!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις