StartUpper Fb StartUpper Twitter
StartUpper Logo
Το Facebook επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του κρυπτονομίσματός του εντός του 2020

Μετά από πολυάριθμα δημοσιεύματα που μιλούσαν για την επικείμενη κυκλοφορία του κρυπτονομίσματος του Facebook, η εταιρεία σήμερα.

» Διαβάστε περισσότερα

Το Facebook, το Libra και το Internet of Money!

Εχθές σε επιβεβαιώθηκε και επίσημα, από τον ίδιο τον Mark Zuckerberg, η κυκλοφορία ενός νέου ψηφιακού νομίσματος, του Libra, και όλοι έχουν αρχίσει να ανησυχούν!

» Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά υπηρεσιών Open Banking από την Mastercard

Η Mastercard, στο πλαίσιο του συνεδρίου Money2020, παρουσίασε μια νέα σειρά λύσεων Ανοικτής Τραπεζικής (Open Banking), με εφαρμογές και υπηρεσίες, που διασφαλίζουν μεγαλύτερο εύρος χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

» Διαβάστε περισσότερα

Η Γαλλική Startup R-PUR «στοχεύει» να επεκταθεί στην Ασία

Η R-PUR, μια γαλλική Startup που κατασκευάζει αντι-ρυπογόνες μάσκες προσώπου, θέλει να εξάγει το προϊόν της στην Ασία, απευθυνόμενη σε καταναλωτές στην Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, τη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία.

» Διαβάστε περισσότερα

Mindspace Challenge: Οι νικητές του μεγάλου επιχειρηματικού διαγωνισμού

Το Mindspace διοργάνωσε για 3η συνεχόμενη χρονιά τον φοιτητικό διαγωνισμό Mindspace Challenge, με σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε φοιτητές να κάνουν τις ιδέες τους.

» Διαβάστε περισσότερα

Ο Bill Gates επιλέγει τις 10 πιο υποσχόμενες τεχνολογίες του 2019

Στην εποχή που η τεχνολογία κυριαρχεί, που μια τεχνολογική καινοτομία "γεννιέται" καθημερινά, είναι δύσκολο να ξεχωρίσουν αυτές που πραγματικά θα καθορίσουν το μέλλον.

» Διαβάστε περισσότερα


Copyright © 2019
Email Marketing by