StartUpper Fb StartUpper Twitter
StartUpper Logo
Η πόλη των Startups δεν είναι μόνο το San Francisco

H πόλη της B. Καλιφόρνιας ήταν και είναι το κέντρο των τεχνολογικών Startups τις τελευταίες δεκαετίες αλλά φαίνεται ότι και η Ευρώπη ανακάμπτει δίνοντας περισσότερες επιλογές στους founders αναφορικά με την έδρα της επιχείρησής τους.

» Διαβάστε περισσότερα

Η Au10tix με έδρα τη Λευκωσία έλαβε επένδυση 60 εκατ. δολαρίων από την TPG

H Au10tix έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα cloud η οποία προσφέρει υπηρεσίες ελέγχου ταυτότητας και πιστοποίησης και μόλις έλαβε μια στρατηγική επένδυση ύψους 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

» Διαβάστε περισσότερα

H Coinbase εξαγοράζει το «απόρθητο» θησαυροφυλάκιο Βitcoin της Xapo

Η Coinbase, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, εξαγόρασε το θησαυροφυλάκιο της Xapo, σε ένα βουνό της Ελβετίας, όπου έχουν αποθηκευτεί τα ιδιωτικά κλειδιά bitcoins αξίας 7 δισ. δολ.

» Διαβάστε περισσότερα

Facebook και Sequoia επενδύουν σε Startup ηλεκτρονικού εμπορίου mobile στην Ινδία

Η αγορά της Ινδίας είναι και μεγάλη, με πάνω από 1,3 δισ. πληθυσμό, και εκατοντάδες Startups ανταγωνίζονται ειδικά στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, μια αγορά 40 δισ. δολαρίων σήμερα.

» Διαβάστε περισσότερα

H Ripple επιχορηγεί την Coil για τη προώθηση του XPR και το disrupt στις συνδρομές περιεχομένου

H Coil είναι μια πλατφόρμα ανταγωνιστική του Medium και έχει στόχο να φέρει "έυκολα" έσοδα στους δημιουργούς περιεχόμενου online.

» Διαβάστε περισσότερα

Deloitte: Ριζική αλλαγή στο τρόπο μετασχηματισμού του τραπεζικού συστήματος

Στη συγκεκριμένη έκθεση περιγράφονται αναλυτικά και όσα αναμένεται να αλλάξουν σε επτά βασικούς επιχειρηματικούς τομείς.

» Διαβάστε περισσότερα


Copyright © 2019
Email Marketing by