Ο Πάνος Παπαδόπουλος του Marathon VC στο Startup Grind Athens

0

Ο Πάνος Παπαδόπουλος ήταν ιδρυτής και CEO του BugSense, μιας startup που προσέφερε mobile app analytics και εξαγοράστηκε το 2013 από την εισηγμένη στο NASDAQ πολυεθνική Splunk για το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ.

Από το 2013 έως το 2016 διετέλεσε product manager στην Splunk ($1B revenue το 2016) επικεντρώνοντας στην στρατηγική της Splunk στο mobile και application delivery monitoring.

Ο Πάνος δεν σταμάτησε φυσικά εκεί. Η ενεργή ενασχόληση του με τα startups και την τεχνολογία, τον οδήγησε να επενδύσει ως angel investor σε πάνω από 20 εταιρίες σε Ελλάδα, Ισραήλ, Αγγλία και ΗΠΑ. Η λίστα είναι μεγάλη: Forky, Pollfish Transifex και Resin.io είναι μόνο μερικά από τα γνωστά πλέον ονόματα στα οποία έχει επενδύσει.

Κάπως έτσι γεννήθηκε το Marathon VC, με τον Πάνο να συμμετέχει ως Partner στην ίδρυση του μαζί με έναν ακόμα «βετεράνο» επενδυτή, τον Γιώργο Τζιραλή του OpenFund. Μαζί έχουν ήδη εξασφαλίσει €8 εκατομμύρια για επενδύσεις από το νεοσύστατο fund ενώ εργάζονται πυρετωδώς για να σηκώσουν ακόμα περισσότερα.

Ο Πάνος θα βρεθεί στο Startup Grind την Τρίτη 20 Ιουνίου στον χώρο του INNOVATHENS – Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.