Νέες συνεργασίες του PayPal με JPMorgan Chase και Citi για τα δημοφιλή προγράμματα ανταμοιβών

0

To PayPal ανακοίνωσε χθες δυο νέες συνεργασίες: μια καινούργια με την JPMorgan Chase και μια επέκταση της ήδη υπάρχουσας με τη Citi με στόχο την ανάπτυξη των πληρωμών μέσω φορητών συσκευών αλλά και εξαργύρωση πόντων από τα προγράμματα ανταμοιβών χρήσης.

Σε μια παρόμοια συνεργασία με την Visa, οι κάρτες της JPMorgan Chase αλλά και το ChasePay θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εύκολη τροφοδότηση του πορτοφολιού της PayPal αλλά και οι πελάτες της τράπεζας θα μπορούν να εξαργυρώσουν τους πόντους ανταμοιβών που έχουν σε όποιο σημείο δέχεται πληρωμές με PayPal.

To ηλεκτρονικό πορτοφόλι ChasePay θα είναι επίσης διαθέσιμο σαν τρόπος πληρωμής στην υπηρεσία πληρωμών της Braintree (ανήκει στην PayPal).

H επέκταση της συνεργασίας με την Citi αφορά την εξαργύρωση των πόντων ανταμοιβών της τράπεζας σε όλους τους εμπόρους που δέχονται PayPal. Σύμφωνα με το PayPal τα προγράμματα ανταμοιβών γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή στις Η.Π.Α. με τους πελάτες των τραπεζών να έχουν κερδίσει συνολικά 23 δισ. δολ.

Η συνεργασίες με τους πόντους, ειδικά στη περίπτωση της Citi, η οποία έχει παγκόσμια παρουσία, θα ξεκινήσει στις Η.Π.Α. το 2018 και θα αργότερα θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.