Πως τα ξένα funds θα επενδύσουν σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω του χρηματιστηρίου

0

Φόρμουλα για να μπορέσουν μεγάλα funds του εξωτερικού να επενδύσουν σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα καταρτίζει το ελληνικό χρηματιστήριο.

Η επικεφαλής της διεύθυνσης εισηγμένων εταιρειών Γεωργία Μουρλά μιλά στο SBC και στην εκπομπή «PRAXIS» με τον δημοσιογράφο Βασίλη Τσεκούρα και τον οικονομολόγο Γιάννη Χριστόπουλο, για το  έντονο ενδιαφέρον των ξένων funds για την Ελλάδα, αλλά και τις κινήσεις της χρηματαγοράς για να μπορέσει να γίνουν πράξη αυτού του είδους οι επενδύσεις.

Σύμφωνα με την κα. Μουρλά, τα funds θα έχουν τη δυνατότητα εισαγωγής τους στο ελληνικό χρηματιστήριο, ώστε στη συνέχεια να μπορούν να συμμετέχουν σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας, φτιάχνοντας ένα επενδυτικό portfolio στη «ραχοκοκαλιά» της ελληνικής οικονομίας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα εδώ.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.