Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To Startupper Mag Απριλίου στα περίπτερα με το Βήμα της Κυριακής

Παρότι το Crowdfunding, ή πληθοποριστική ή συμμετοχική χρηματοδότηση δέχτηκε μεγάλο πλήγμα στην Ελλάδα λόγω των Capital Controls ωστόσο αναμένεται να αναπτυχθεί ραγδαία το αμέσως προσεχώς διάστημα και θα είναι μια ιδανική πηγή χρηματοδότησης για πολλές περιπτώσεις επιχειρήσεων, προϊόντων και υπηρεσιών στην περίοδο που διανύουμε.
Στο μεγάλο σχετικό αφιέρωμα καλύπτουμε το θέμα Crowdfunding απ΄όλες τις πλευρές και θα επανέλθουμε στο θέμα τόσο στα online μέσα όσο και στο περιοδικό.

Στο τεύχος #9 του Startupper Mag συνεχίζουμε να ρίχνουμε φως στην ελληνική σκηνή «HealthTech», δηλαδή των Startups των τεχνολογιών υγείας και ιατρικής φροντίδας, και σας παρουσιάζουμε τρεις ελληνικές προσπάθειες που έχουν κατακτήσει την Ελλάδα και επεκτείνονται σε όλο τον κόσμο: την doctoranytime, τη Melapus και την Among Doctors. Οι δύο πρώτες χτίζουν ένα ψηφιακό πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας, και ψυχικής μάλιστα, κάτι εξαιρετικά σημαντικό την παρούσα περίοδο, αλλά και αυτήν που θα ακολουθήσει της πανδημίας.

Επίσης, έχουμε μια εξαιρετικά χρήσιμη παρουσίαση όλων των εργαλείων απομακρυσμένης εργασίας, συνεργασίας και επικοινωνίας για επιχειρήσεις, οι οποίες λύνουν τα χέρια των ομάδων, έτσι ώστε η επιχείρηση να λειτουργεί απρόσκοπτα και αποδοτικά.

Τέλος, στο μεγάλο μας αφιέρωμα στο μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο της Ελλάδας, τον «Δημόκριτο» αλλά και στο Τεχνολογικό Πάρκο «Λεύκιππος», βλέπουμε πως η –υψηλής ποιότητας– έρευνα μπορεί να γίνει επιχειρηματική πράξη και να δράσει εκθετικά στην παραγωγή αξίας για το ίδιο το κέντρο, την ελληνική βιομηχανία αλλά και τη χώρα μας. Σε μια περίοδο μάλιστα με πολλές προκλήσεις και αλλαγή του «μοντέλου λειτουργίας» σε πολλούς τομείς, αλλά και μια περίοδο επανεκκίνησης της οικονομίας.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις