Το Deree παρουσιάζει διαδικτυακά τα νέα του προγράμματα

Το Deree – The American College of Greece προσκαλεί τους νέους και τους γονείς τους στην online παρουσίασή του ενόψει της νέας ακαδημαϊκής περιόδου.

Την γκάμα των σύγχρονων ακαδημαϊκών προγραμμάτων, τις ευκαιρίες καριέρας και πρακτικής άσκησης, τις παράλληλες σπουδές και τις υποτροφίες που στηρίζουν τις προοπτικές των νέων ξεδιπλώνει το Deree στην online εκδήλωση γνωριμίας του Discover Deree Day – Home Edition.

Mε δυνατότητες και ευκαιρίες για να προχωρήσουν με επιτυχία προς το μέλλον υποδέχεται το Deree – The American College of Greece τους αυριανούς φοιτητές και τους γονείς τους στην online παρουσίασή του, Discover Deree Day – Home Edition το Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί. H εκδήλωση πραγματοποιείται ενόψει του νέου ακαδημαϊκού εξαμήνου που ξεκινά στις 13 Σεπτεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση μέσω livestream από την άνεση του σπιτιού τους και να ανακαλύψουν όλα τα πλεονεκτήματα των σπουδών στο Deree:

Τα 38 σύγχρονα προγράμματα σπουδών, τα 6 προγράμματα σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Clarkson και τις 51 υπό-ειδικότητες (minors). Τα ακαδημαϊκά προγράμματα είναι ευθυγραμμισμένα με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας και οδηγούν σε πτυχίο με διπλή, διεθνή πιστοποίηση (NECHE, Open University).

  • Το πρωτοποριακό Πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών, για φοιτητές των ελληνικών δημόσιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν μία υπό-ειδίκευση (minor) στο Deree και να ενισχύσουν το πτυχίο τους. Μάλιστα, με την παράλληλη φοίτηση, οι αριστούχοι των ελληνικών πανεπιστημίων μπορούν να διεκδικήσουν υποτροφίες του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και να επωφεληθούν από τις μοναδικές ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ευκαιρίες που τις συνοδεύουν.
  • Τις ευκαιρίες για πρακτική άσκηση σε κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Την απόκτηση και καλλιέργεια των soft skills, πολύτιμων δεξιοτήτων που είναι περιζήτητες από τους εργοδότες.
  • Τις ευκαιρίες για φοίτηση σε επώνυμα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο του προγράμματος Study Abroad.
  • Τις πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής ενίσχυσης που ανέρχεται στα 5,7 εκατ. ευρώ.

Ακόμη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να θέσουν ερωτήσεις στους εκπροσώπους του Deree για όσα τους απασχολούν, να συνομιλήσουν με καθηγητές για τα ακαδημαϊκά προγράμματα και να ξεναγηθούν διαδικτυακά στο υψηλών προδιαγραφών campus του Κολλεγίου στην Αγία Παρασκευή.

Για να παρακολουθήσετε το Discover Deree Day – Ηome Edition στις 4 Σεπτεμβρίου, μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις