Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο CEO του Book’n’Bloom, Claus Rosenberg Gotthard, στο Startup Grind Athens

Την Τρίτη 19 Απριλίου, στις 18.00, στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS, ο πρώτος διεθνής ομιλητής στο Startup Grind Athens, ο Claus Rosenberg Gotthard, Founder και CEO του BooknBloom, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό την startup που εξασφάλισε 2 εκατ. δολ. για ανάπτυξη σε νέες αγορές.

Το Startup Grind, βασιζόμενο στο παγκόσμιο δίκτυο με παρουσία σε 200 πόλεις και 85 χώρες, έχει δημιουργήσει μια κοινότητα επιχειρηματιών οι οποίοι μοιράζονται τις μοναδικές ιστορίες τους.

Το BooknBloom είναι ένα business management εργαλείο που επιτρέπει στις μικρές επιχειρήσεις ή τους ελεύθερους επαγγελματίες να διαχειρίζονται την εταιρεία τους μέσα από την Facebook σελίδα τους και μέσω κινητών τηλεφώνων.

Το Book’n’Bloom είναι ήδη διαθέσιμο σε 3 γλώσσες (Αγγλικά, Ισπανικό και Ελληνικά) και έχει ενεργό τμήμα πωλήσεων στην Αθήνα, την Μαδρίτη και την Μπογκοτά της Κολομβίας. Το 2016 η εταιρεία έχει στόχο την ανάπτυξη σε τουλάχιστον 5 νέες αγορές και αναζητά νέα στελέχη στους εξής ρόλους: Social Media / Community Manager, Marketeer (2 θέσεις), Key Account Managers / Direct Sales (3 θέσεις).

Στο INNOVATHENS θα βρίσκονται συνεργάτες του BooknBloom που οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσεγγίσουν για να συστηθούν από κοντά και να συζητήσουν γι’ αυτές τις ευκαιρίες εργασίας στην ταχέως αναπτυσσόμενη startup.

O Claus ανέπτυξε το BooknBloom με μια ομάδα που σήμερα απαρτίζεται από 21 ατόμα, 16 εκ των οποίων βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και αποτελούν το backend γραφείο που είναι υπεύθυνο για το Product Development και την εξυπηρέτηση πελατών.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, σε συνδιοργάνωση με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS.

Κρατήσεις θέσεων μπορούν να γίνουν εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις