Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Growth Hacking Academy στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Η προσέγγιση «Growth Hacking» στον τρόπο ανάπτυξης μιας επιχείρησης και αύξησης του πελατολογίου της είναι ό,τι πιο σύγχρονο στο digital marketing από κορυφαίες εταιρείες της Silicon Valley (Facebook, Google, AirBnB, Dropbox).  

Το Growth Hacking είναι η νέα τάση στο digital marketing και προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση της αγοράς, της ανάπτυξης και τοποθέτησης προϊόντων, με απόλυτο στόχο τα γρήγορα, γεωμετρικά αυξανόμενα και μετρήσιμα αποτελέσματα – με στόχο την ανάπτυξη.

Χαρακτηριστικά του προγράμματος:

  • Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα, ενώ αντίστοιχα προγράμματα τέτοιας υψηλής εξειδίκευσης είναι ελάχιστα στην Ευρώπη.
  • Έχει μονάχα πρακτική εξάσκηση.
  • Προαπαιτούνται βασικές γνώσεις εργαλείων digital marketing μιας και δεν θα υπάρχει καθόλου θεωρία αλλά μόνο πρακτική εφαρμογή.
  • Το τμήμα δέχεται μόνο 20 άτομα για να εξασφαλιστεί ο απαιτούμενος χρόνος και η ποιότητα για πρακτική εξάσκηση.
  • Ακολουθείται συγκεκριμένη εκπαιδευτική μεθοδολογία με projects ώστε οι συμμετέχοντες να εμβαθύνουν στο τεχνικό μέρος του Growth Hacking.

Το πρόγραμμα Growth Hacking Academy σχεδιάστηκε και διδάσκεται από ειδικούς growth hackers της GrowthRocks, ένα Growth Hacking Marketing Agency, και αφορά μόνο digital marketers, επιχειρηματίες και στελέχη μάρκετινγκ με γνώσεις τουλάχιστον βασικών εργαλείων digital marketing ή coding.  Είναι επίσης ιδανικό για Startuppers.

1ο τμήμα: 10/10 έως 30/11, απογευματινές ώρες στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22 – Κολωνάκι.

Το κόστος συμμετοχής είναι 780 ευρώ.

Πληροφορίες/εγγραφές:  Ελληνοαμερικανική Ένωση, 210-3680907, [email protected] .

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις