Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ενημέρωση για πετυχημένο pitching από το Startup Weekend Heraklion

Η ομάδα Google Developers Greece (GDG Greece) σε συνεργασία με το Startup Weekend Heraklion διοργανώνουν μια εκπαιδευτική εκδήλωση προκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι προγραμματιστές για το πώς θα μπορούσαν να παρουσιάσουν σωστά την επιχειρηματική τους ιδέα.

H  εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου στις 6:30 μμ. στον χώρο του po-meeting και είναι δωρεάν. Θέσεις μπορείτε να κρατήσετε εδώ.

Το Startup Weekend Heraklion διοργανώνεται από το
po-meeting co-working space και αποτελεί μέρος του θεσμού του Startup Weekend powered by Google for Entrepreneurs, ενός παγκοσμίου κινήματος που προωθεί την επιχειρηματικότητα των νέων και ενθαρρύνει την πραγματοποίηση καινοτόμων ιδεών. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κοινότητα νέων επιχειρηματιών, που έχει οργανώσει πάνω από 800 συναντήσεις σε 100 χώρες τα δυο τελευταία χρόνια.

Το Startup Weekend Heraklion, διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος, στο Ηράκλειο και στην Κρήτη, 3-4 & 5 Νοεμβρίου 2017. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν φοιτητές, δυνητικοί επιχειρηματίες και επιχειρηματίες, σχεδιαστές, developers και marketers που θέλουν να δοκιμάσουν μια καινούρια ιδέα.

Μέσα από σχηματισμό ομάδων θα προσπαθήσουν μέσα σε δύο ημέρες να συνεργαστούν και να αναπτύξουν το δικό τους επιχειρηματικό πλάνο. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, οι οποίες διαρκούν ένα Σαββατοκύριακο, οι συμμετέχοντες σχηματίζουν ομάδες και σχεδιάζουν πρωτότυπα επιχειρηματικά projects, τα οποία παρουσιάζουν στο κοινό καθώς και σε μία κριτική επιτροπή με μέλη που προέρχονται από το χώρο των επιχειρήσεων, του marketing και της πληροφορικής.

Παράλληλα, έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε workshops, καθώς και να έρθουν σε επαφή με πιθανούς μελλοντικούς τους συνεργάτες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις