Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Appsterdam Greece: Πέντε ομιλίες και sessions με τον ιδρυτή του Appsterdam, Mike Lee

Πέντε διαφορετικά sessions και ομιλίες, με τον Mike Lee, ιδρυτή του κινήματος του Appsterdam, διοργανώνει από τις 28 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου το Appsterdam Greece σε συνεργασία με Orange Grove και Stone Soup.

Ανάμεσα στα events ξεχωρίζει η ομιλία του ίδιου του Mike Lee, το βράδυ της Πέμπτης 30 Οκτωβρίου στο Orange Grove o οποίος θα μιλήσει για product engineering και πιο συγκεκριμένα για την κατασκευή προιόντων υψηλής τεχνολογίας και mobile εφαρμογών.

Οι εκδηλώσεις θα διοργανωθούν κάτω από την “ομπρέλα” του International Speaker Stage.

Επίσης, θα διοργανωθούν κάποια περισσότερο τεχνικά events, όπως το Interactive Q&A στο Cocoaheads meetup την Τρίτη, και networking την Τετάρτη το βράδυ στο Appsterdam Meeten en Drinken.

Επιπλέον θα διοργανωθούν one-on-one mentoring sessions με τον Mike Lee την Τρίτη και Τετάρτη 28 και 29 Οκτωβρίου στο Stone Soup, στα οποία θα συμμετάσχουν με προεπιλογή 16 συνολικά startups. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μήνυμα στο email: [email protected].

Τέλος, μία ακόμη εκδήλωση που αφορά ομάδες ή startup που βρίσκονται σε στάδιο ανάπτυξης της ιδέας τους είναι το Pitch Club την Παρασκευή το βράδυ στο Orange Grove.

Και στα 2 αυτά events θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν training και feedback από ένα καταξιωμένο προγραμματιστή με χρόνια εμπειρίας στη Silicon Valley και πολύ διάθεση να μεταδώσει τις γνώσεις του και να βοηθήσει νέο κόσμο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Appsterdam Greece
– 28 & 29 October: One-on-One mentoring sessions at Stone Soup
– 29 October: Interactive Q&A at the #4 Cocoaheads meetup at The Cube.
– 29 October: Networking at the Appsterdam Meeten en Drinken at La Rambla.
– 30 October: Mike Lee on stage about Product Engineering at Orange Grove.
– 31 October: Pitch Club – Come to pitch your business, product or life mission at Orange Grove.

flyer_Mike_Lee

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις