Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

#ΑskTheAccelerator – Κάντε live ερωτήσεις στη Metavallon

Mια ακόμα ενδιαφέρουσα συζήτηση μέσω Twitter θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24/4 στις 15.00, στη διάρκεια της οποίας η Μetavallon θα απαντήσει σε μια σειρά ερωτήσεων σχετικά με τη διαδικασία της επιχειρηματικής επιτάχυνσης και τα οφέλη για τις startups.

Η συζήτηση θα έχει τίτλο #AskTheAccelerator και το συγκεκριμένο hashtag είναι αυτό που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσοι θέλουν να λάβουν μέρος.

Το λόγο από πλευράς Metavallon θα έχει η Αλεξάνδρα Χολή, ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος. Στη διάρκεια της συζήτησης θα ανακοινωθούν και πληροφορίες σχετικά με νέες πηγές χρηματοδότησης για startups που δημιουργεί η ίδια η Metavallon σε συνεργασία με ιδιώτες αλλά και θεσμικούς επενδυτές.

Το startupper.gr έχει αναλάβει την υποστήριξη επικοινωνίας της πρωτοβουλίας αυτής.

Όπως προείπαμε, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν την Παρασκευή να παρακολουθούν τη συζήτηση αλλά και να στέλνουν τις ερωτήσεις τους χρησιμοποιώντας το hashtag #AskTheAccelerator. Επίσης, αρκεί να ακολουθήσουν τα Twitter accounts @metavallon, @startuppergr.

Το Twitter chat της Παρασκευής είναι το 3ο κατά σειρά που πραγματοποιεί η Metavallon. Τα προηγούμενο δύο έλαβαν χώρα τις δύο προηγούμενες εβδομάδες με τίτλο Ask a Founder και Ask an Investor, αντίστοιχα. Στους σχετικούς συνδέσμους προς το blog της Metavallon μπορείτε να διαβάστε αναλυτικά για αυτές τις δύο συζητήσεις.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις