Η Stackmasters έγινε μέλος του δικτύου συνεργατών Amazon Web Services

0

H Stackmasters, η ελληνική Startup η οποία προσφέρει πλήρως διαχειριζόμενες υπηρεσίες υπολογιστικών υποδομών στο cloud σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις είναι πλέον πιστοποιημένη ως Amazon Web Services Consulting Partner κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα μηχανικών που διαθέτει μπορεί πλέον να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν με τον βέλτιστο τρόπο υπηρεσίες της κορυφαίας πλατφόρμας cloud της Amazon ενώ αποτελεί και μια αναγνώριση της ποιότητας των προσφερομένων υπηρεσιών.

Η Stackmasters ανήκει στο χαρτοφυλάκιο εταιρειών της Starttech Ventures και πλέον μπορεί να προσφέρει μια πιο εμπλουτισμένη γκάμα υπηρεσιών για να βοηθήσει κάθε επιχείρηση να καλύψει τις υπολογιστικές της ανάγκες στο cloud με την κατάλληλη σύνθεση εργαλείων και πόρων.

«Η πιστοποίηση ως AWS Consulting Partner είναι ένα σημαντικό βήμα για εμάς στην Stackmasters και θα μας βοηθήσει να επεκτείνουμε το σύνολο των προσφερόμενων υπηρεσιών μας, με το Managed AWS», δήλωσε ο Θανάσης Παραθυράς, CTO και συνιδρυτής της Stackmasters.

Επίσης, πρόσθεσε: «Το σχέδιό μας, είναι να εμβαθύνουμε την ενσωμάτωση των εσωτερικών εργαλείων μας με τις υπηρεσίες που παρέχει η AWS και να προσφέρουμε managed services πάνω σε αυτές, καθώς επίσης και να στηρίξουμε καλύτερα τη μετάβαση των πελατών μας σε περιβάλλοντα cloud».

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.