Προετοιμάζοντας την Startup για ανάπτυξη εκτός Ελλάδας

0

Αν έχετε μια Startup ή σχεδιάζετε να ξεκινήσετε μία και έχετε βάλει στόχο την επέκταση και ανάπτυξη εκτός Ελλάδας, η Starttech Ventures διοργανώνει αύριο, Τετάρτη 29 Ιουνίου, μια ενδιαφέρουσα ομιλία για αυτό το θέμα.

Ο Δημήτρης Τσίγκος θα έχει ενα firechat με τον Brett Putter, Managing Partner – Emerging Technologies στο Forsyth Group, αλλά και επενδυτή και επιχειρηματία.

Ο Brett Putter ασχολείται πάνω από 15 χρόνια με την περαιτέρω ανάπτυξη των τεχνολογικών Startups στο εξωτερικό με πρόσφατα παραδείγματα τις eFront και PollFish οι οποίες έκαναν το απαραίτητο μεγάλο βήμα για το ScaleUp σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη αντίστοιχα.

Μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα μυστικά της εύρεσης των κατάλληλων στελεχών στο εξωτερικό, κάτι πολύ κρίσιμο για την πορεία της ανάπτυξης σε κάθε χώρα, την αντιμετώπιση του ανταγωνισμού τόσο σε επιχειρηματικό επίπεδο όσο και επίπεδο εύρεσης νέων ταλέντων.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό αλλά απαιτείται εγγραφή εδώ.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.