Ψηφίστε στα Startupper Awards και μπείτε στην κλήρωση για ένα Premium Huawei Smartphone!

0

Οι εκπλήξεις σχετικά με τα βραβεία του Startupper ξεκινούν! Έτσι κάθε συμμετοχή στην ψηφοφορία των Startupper Awards μπαίνει στη κλήρωση για ένα Premium Smartphone της Huawei.

Η συμμετοχή είναι ιδιαίτερα απλή και καθόλου χρονοβόρα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε εδώ και να ψηφίσετε την αγαπημένη σας Startup εταιρεία σε κάθε μια από τέσσερις κατηγορίες .

Για να μπορέσετε να λάβετε μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να συμπληρώσετε το email σας πριν ολοκληρώσετε την διαδικασία της ψηφοφορίας.

Ψηφίστε ΕΔΩ την αγαπημένη σας Startup!

Στην περίπτωση που έχετε ήδη ψηφίσει και δεν έχετε συμπληρώσει το email σας, μπορείτε να στείλετε το email σας στο: [email protected]

Τα βραβεία του Startupper

Τα Startupper Awards, διοργανώνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά και είναι τα μοναδικά που επιτρέπουν στο Ελληνικό Οικοσύστημα να επιλέξει τις Startup εταιρείες και τις πρωτοβουλίες που αξίζουν να ξεχωρίσουν και να βραβευτούν.

STARTUPPER AWARDS

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.