Στην τελική ευθεία τα Startupper Awards – Στις 11 Ιουλίου η τελετή βράβευσης

0

Μέχρι τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017, παρατείνεται η ψηφοφορία για τη #2 διοργάνωση των Startupper Awards, ενώ την Τρίτη 11 Ιουλίου 2017, το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Απονομής τους στα Κεντρικά Γραφεία της Interamerican, Λ. Συγγρού 124.

Τα Startupper Awards αποτελούν τα μοναδικά βραβεία που παρέχουν τη δυνατότητα στο Ελληνικό Οικοσύστημα να ψηφίσει τις Startup εταιρείες και τις πρωτοβουλίες που αξίζει να βραβευτούν. Λειτουργώντας ως ένας ανεξάρτητος φορέας, τα Startupper Awards έχουν ως ρόλο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καλύτερες Startup εταιρείες στην Ελλάδα.

Η ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη, γίνεται βάσει τεσσάρων κατηγοριών, κάθε μία από τις οποίες θα αναδείξει έναν νικητή:
1. Scaleup StartupΕίναι η κατηγορία που θα επιβραβεύσει τις Startup εταιρείες που βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξής τους.
2. Mature StartupsΣτη συγκεκριμένη κατηγορία συμμετέχουν και θα βραβευτούν Startup εταιρείες που βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης έχοντας λάβει την πρώτη τους χρηματοδότηση.
3. Early Stage StartupsΔιαφοροποιήθηκε ως κατηγορία για να επιβραβεύσει τις εταιρείες που βρίσκονται στα πρώτα βήματα υλοποίησης της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.
4. Δομέςκαιπρωτοβουλίες: Αποτελεί ειδική κατηγορία η οποία επιβραβεύει την καλύτερη πρωτοβουλία στο οικοσύστημα των Startup εταιρειών στην Ελλάδα.

Η επιλογή των Startup εταιρειών που είναι υποψήφιες, έγινε από τη κοινότητα του Startupper, αλλά και την ομάδα του Startupper, βάσει του προφίλ, των στοιχείων και κυρίως της παρουσίας των εταιρειών στο ελληνικό οικοσύστημα και στις διάφορες δομές του, αλλά και της δημοσιοποίησης των «πεπραγμένων» τους τόσο μέσα από ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης, όσο και σε εταιρικά blog και κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Για λεπτομέρειες σχετικά με τις υποψήφιες Startup εταιρείες, το αναλυτικό πρόγραμμα της Τελετής Απονομής, χάρτη πρόσβασης, αλλά και πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στο awards.startupper.gr.

Η ψηφοφορία συνεχίζεται στο esurvey.gr/sa17 μέχρι τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017.

Τη διοργάνωση των Startupper Awards #2 στηρίζουν

Μέγας Χορηγός 
Stoiximan.gr: 
www.stoiximan.gr 

Χορηγός Τεχνολογίας 
Public: 
www.public.gr

Χορηγοί 
Αθηναϊκή Ζυθοποιία:
 www.heineken.gr
Wind: www.wind.gr 
Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας:
 www.hellenicaward.com
Interamerican: www.interamerican.gr
Alpha Bank: www.alpha.gr
Huawei: www.huawei.com

Χορηγός Φιλοξενίας 
Interamerican: 
www.interamerican.gr

Αιγίδα
Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών: www.helex.gr
Endeavor: www.endeavor.org.gr
ΕΕΔΕ: www.eede.gr

Υποστήριξη
Orange Grove: www.orangegrove.biz
ΣΕΚΕΕ: www.sekee.gr
HSA: www.hellenicstartups.gr

Χορηγός PR – Media
αea relate: www.aea.gr

Χορηγοί Επικοινωνίας
CNN.gr: www.cnn.gr
NEWS247.gr: www.news247.gr
ReadPoint.gr: www.readpoint.gr

Τηλεοπτικός Χορηγός
SBCTV: www.sbctv.gr

Ραδιοφωνικός Χορηγός
ραδιόφωνο 247 88.6

Διαδικτυακοί Χορηγοί
Επιχειρώ: www.epixeiro.gr
STARTUP: www.startup.gr
EMEA Business Monitor: www.emea.gr

Internet Marketing 
eSteps:
 www.eSteps.gr

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.