Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η λύση «Τourismart» της SimpleApps κέρδισε τον διαγωνισμό «BUSINESS IT EXCELLENCE»

Η λύση Internet οf Things «Tourismart», της startup εταιρείας SimpleApps αναδείχθηκε νικήτρια στο διαγωνισμό «BUSINESS IT EXCELLENCE» που διοργανώθηκε από τον ΟΤΕ και την COSMOTE για να αναδειχθούν οι καλύτερες εφαρμογές Internet of Things (IoT) για επιχειρήσεις.

Tourismart_702x336

Η νικήτρια εταιρεία κέρδισε συνεργασία με τον όμιλο ΟΤΕ για την εμπορική διάθεσή της λύσης και διαφημιστική προβολή αξίας 30.000 ευρώ.

Η IoT λύση «Tourismart», της SimpleApps, επιτρέπει τη χρήση υπηρεσιών ενός ξενοδοχείου μέσω smartphone κατά τη διάρκεια διαμονής σε αυτό, ενώ δίνει τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να διαχειρίζονται τα αιτήματα των πελατών τους μέσω tablet.

Ειδικότερα, αξιοποιώντας την τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας και του Internet of Things, μέσω Bluetooth beacons, η υπηρεσία δίνει αναλυτικά δεδομένα στον ξενοδόχο για τους πελάτες του, δημιουργώντας έτσι μια μοναδική εμπειρία ξενοδοχειακής διαμονής.

Διαφημιστική προβολή αξίας 20.000 ευρώ κέρδισε και η επιχείρηση «Panelsensor» που υποστήριξε επώνυμα τη λύση «Τourismart».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις