Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Mi-Cluster: Αποστολή στη Silicon Valley και τη CES 2016

Το mi-Cluster, με την υποστήριξη του Enterprise Greece, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή σε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του κλάδου των ηλεκτρονικών, την έκθεση CES 2016, που πραγματοποιείται από 6 – 9 Ιανουαρίου 2016 στο Las Vegas και σε τριήμερο roadshow στο Silicon Valley με στόχο τη δικτύωση και τη διερεύνηση συνεργασιών με σημαντικές επιχειρήσεις και επενδυτές.

mi-Cluster-logo_702x336
Στο πλαίσιο της ελληνικής αποστολής, έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες συμμετοχής στην έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί σε εθνικό περίπτερο στο Eureka Park το οποίο απευθύνεται κυρίως σε startups και μικρές εταιρείες που έχουν ανακοινώσει μέσα στο τελευταίο 9μηνο την ανάπτυξη κάποιου νέου καινοτόμου προϊόντος (hardware, software) ή υπηρεσίας.

Η εθνική αποστολή συνεχίζεται με roadshow στη Silicon Valley, το οποίο θα έχει συνολική διάρκεια τρεις ημέρες, με σκοπό τη δικτύωση με σημαντικές επιχειρήσεις και επενδυτές για την επίτευξη μελλοντικών συνεργασιών και επενδύσεων στη χώρα μας.

Οι θέσεις για τους εκθέτες είναι περιορισμένες και παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν το συντομότερο με την Κατερίνα Τζεβελέκα στο τηλ. 2610934020 και στο mail: [email protected].

H έκθεση CES

Σημειώνεται ότι η CES πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Las Vegas και αποτελεί σημείο αναφοράς για την προώθηση καινοτόμων και πρωτοποριακών τεχνολογιών για περισσότερα από 40 έτη. Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις της παγκόσμιας high-tech σκηνής, όπου παρουσιάζονται καινοτόμες τεχνολογίες και τεχνολογίες νέας γενιάς, οι οποίες εισάγονται στην αγορά. H CES συγκεντρώνει περισσότερους από 3.600 εκθέτες, πάνω από 165.000 συμμετέχοντες από 150 χώρες και φιλοξενεί 220 θεματικές ενότητες κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις