Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

TalentLMS: Η ανερχόμενη δύναμη στο χώρο των εφαρμογών «διά βίου μάθησης»

Στην κορυφή της λίστας των εφαρμογών LMS – δηλαδή, των εφαρμογών που αξιοποιούνται για τη διαρκή επιμόρφωση του εργατικού δυναμικού των επιχειρήσεων – βρίσκεται η TalentLMS.

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή κέρδισε την πρώτη θέση στη λίστα προτιμήσεων των εφαρμογών LMS στο τρίτο τρίμηνο του έτους, οι οποίες βασίζονται σε υπηρεσίες cloud και απευθύνονται αποκλειστικά σε μεγάλες επιχειρήσεις.

12112109_955726491132855_6220578837229979403_n-1
Η εφαρμογή TalentLMS είναι εξαιρετικά απλή στη χρήση της και διατίθεται σε mobile έκδοση για κινητά και tablet, η οποία είναι συμβατή και με laptop. Η λύση διατίθεται για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς ή ακόμη και ακαδημαϊκά ιδρύματα, ενώ υπάρχει δυνατότητα να πουληθεί και ξεχωριστά από ιδιώτες σε πελάτες.

Η χρήση της είναι απλή και δωρεάν για έως και πέντε χρήστες-μαθητές και 10 «μαθήματα». Η συνδρομητική της υπηρεσία κοστίζει από 29 έως 349 δολ. το μήνα, πληρώνεται σε ετήσια βάση και μπορεί να «σηκώσει» έως και 1.000 χρήστες. Υπάρχει τέλος δυνατότητα για ειδική έκδοσή της, σε συνεργασία με τους developers, η οποία μπορεί να «σηκώσει» έως και 50.000 χρήστες και άπειρο αριθμό «μαθημάτων».

Μεγαλύτερη των 90 δισ. δολ. η αγορά e-learning

Το e-learning αποτελεί μια άκρως ανταγωνιστική και διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά παγκοσμίως, η οποία αποτιμάται σε 91 δισ. δολ. και εκτιμάται ότι θα αναπτυχθεί περαιτέρω κατά 20% μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας συμβούλων Roland Berger.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις