Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Freee Wifi: Κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία στο Web Summit

H ελληνική Freee Wifi «μετακομίζει» στο Web Summit στο Δουβλίνο, έχοντας το δικό της stand και συμμετέχοντας με ομιλίες στο συνέδριο για την καινοτομία και την υπηρεσία που παρέχει.

Η εταιρεία Freee Wifi έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε σαν startup πριν από τρία χρόνια με ιδία κεφάλαια και μία μικρή χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Η Freee Wifi έχει παρουσιάσει μεγάλη ανάπτυξη στο εξωτερικό καθώς βρίσκεται ήδη σε 5 χώρες όπως Ρωσία, Ρουμανία, Τουρκία, Κύπρο και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Επίσης, η Διεθνή παρουσία της εταιρείας σε εκθέσεις είναι αξιοσημείωτη καθώς έχει ήδη παραβρεθεί στην Rise Conference στο Hong Kong, ΔΕΘ Ηelexpo και Horeca expo στην Ελλάδα.

Μετά το Web Summit, η Freee Wifi θα εκπροσωπηθεί και στο WIFI INNOVATION SUMMIT στο Άμστερνταμ στις 24 με 25 Νοεμβρίου. Ενδιάμεσα, θα παραβρεθεί στο «Go International – ICT Brokerage Event» στα Σκόπια, FYROM στις 12 – 13 Nοεμβρίου 2015.

Η υπηρεσία Freee απευθύνεται σε όλους όσους παρέχουν wifi στους επισκέπτες/ πελάτες τους.

Μέσω της Freee πλατφόρμας, μπορεί η επιχείρηση να αξιοποιήσει τα δημογραφικά στοιχεία των πελατών της και την ανάλυση τους, παίρνοντας σωστές στρατηγικές αποφάσεις. Δυναμικά εργαλεία Marketing τα οποία συμπεριλαμβάνονται στη Πλατφόρμα Freee (email marketing) βοηθούν στην επικοινωνία της επιχείρησης με τους πελάτες της (Ηλικία, φύλο, τοποθεσία).

Παρέχει εύκολη πρόσβαση στο WiFi της επιχείρησης, προωθεί την επιχείρηση και τις προσφορές της μέσω της αρχικής σελίδας στον πελάτη, παρέχει υψηλού επιπέδου αναλυτικά στοιχεία πελατών, δημιουργεί πιστοποιημένη βάση δεδομένων πελατών και αυξάνει την πιστότητα των πελατών σας.

Επίσης, έχει εφάπαξ κόστος της υπηρεσίας χωρίς συνδρομή, χρησιμοποιεί ποιοτικό πιστοποιημένο εξοπλισμό ευρωπαϊκής κατασκευής και διασφαλίζει τη θεαματική αύξηση της προβολής της στα Social Media.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις