Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Doggo: Το “κοινωνικό δίκτυο” των σκύλων

Έχετε σκύλο; Έχει όρεξη για παιχνίδια αλλά δεν βρίσκει φίλους για να κοινωνικοποιηθεί; Θέλετε να βρίσκετε τα πάντα σχετικά με το σκυλάκι σας γρήγορα και εύκολα; Το Doggo είναι εδώ για να σας λύσει τα χέρια. Πρόκειται για ένα νέο App, το οποίο είναι στον αέρα από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, και είναι η πρώτη ελληνική εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης για σκύλους.

Το Doggo είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για σκύλους, ένα εργαλείο εύρεσης τετράποδων φίλων, ένας διαδραστικός χάρτης με πολλές πληροφορίες, ένας οδηγός εντοπισμού των κοντινών pet shop, κτηνιατρείων, εκπαιδευτών, φιλοζωικών σωματείων, πανσιόν για σκύλους και dog friendly μαγαζιών, ένας κόσμος γεμάτος σχετικές πληροφορίες.

Σε κάθε περίπτωση είναι μια εφαρμογή για Smartphones βασισμένη στις καθημερινές ανάγκες ενός σκύλου και του ιδιοκτήτη του.

Doggo1

Πως λειτουργεί;

Κατεβάζετε την εφαρμογή δωρεάν στο Smartphone σας από το Google Play Store – η έκδοση για iPhone αναμένεται στα μέσα Μαρτίου- και δημιουργείτε το προφίλ του σκύλου σας βάζοντας όσα χαρακτηριστικά επιθυμείτε (π.χ. γένος, ράτσα/ημίαιμο, χρώμα, ηλικία, μέγεθος, διαθεσιμότητα για άμεσο παιχνίδι και άλλα πολλά).

Στη συνέχεια έχοντας ανοιχτό το GPS δηλώνετε το στίγμα σας, ανάλογα με την περιοχή την οποία βρίσκεστε. Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε τους καλύτερους φίλους του κατοικίδιου σας.

Η όλη λογική προσομοιάζει ενός μέσου κοινωνικής δικτύωσης για σκύλους αφού υπάρχει η δυνατότητα να προσθέτετε και να αφαιρείτε φίλους αλλά και να κάνετε chat!

Doggo3

Μια πολύ χρήσιμη λειτουργία η οποία υπάρχει σε κάθε προφίλ σκύλου είναι ο «φάρος», ο οποίος όταν ενεργοποιηθεί δίνει σήμα στους υπόλοιπους χρήστες ότι το εν λόγω σκυλάκι χάθηκε.

Άλλη μια πολυ καλή δυνατότητα που προσφέρει το Doggo είναι ότι ακόμα και όσοι δεν έχουν σκύλο αλλά έχουν ενα αδέσποτο στη γειτονιά τους, μπορούν να δημιουργήσουν το προφίλ του αδέσποτου με σκοπό την εύρεση ενός νέου σπιτιού!

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το Doggo έχει ανεβάσει ένα project στην πρώτη ελληνική σελίδα Crowdfunding, EasyStarter, όπου ζητάει ένα μικρό σχετικά ποσό έτσι ώστε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την εφαρμογή.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις