Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέος CEO και νέα πλάνα για την Pinnatta

Η Pinnatta έχει μια έντονη όσο και ξεχωριστή πορεία στην ελληνική σκηνή Startup. Κατάφερε να «σηκώσει» την πρώτη μεγάλη χρηματοδότηση από τα Jeremie Funds ενώ είχε το θάρρος να παραδεχτεί ότι το αρχικό business model δεν «έβγαινε», με τη τότε ηγετική ομάδα να κάνει το πρώτο ουσιαστικό «pivot» για να το «γυρίσει».

Σήμερα αποτελεί την πρώτη Startup εταιρεία και από τα λίγα επιχειρηματικά σχήματα, αν μιλήσουμε συνολικά για την επιχειρηματική σκηνή της χώρας, που αποφασίζει να συνεχίσει με νέα ομάδα που δεν αποτελείται από τα μέλη που την δημιούργησαν (Founders).

Η Pinnatta λοιπό συνεχίζει, αλλάζοντας «γραμμές» με νέο CEO, τον Θοδωρή Μουλό που αναλαμβάνει τα ηνία της γνωστής Startup εταιρείας μετά διάστημα 15 μηνών όπου βρίσκονταν στην εταιρεία από την θέση του COO.

Pinnatta-Founders_702336
H αρχική ομάδα των Founders της Pinnatta.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «νέα ημέρα», για τη Pinnatta, όπως αναφέραμε και νωρίτερα, τη βρίσκει χωρίς κανέναν από τους πρώτους Founders που ήταν οι: Γιώργος Σπανουδάκης, Τάσος Νούσσης, Δημήτρης Χασσαπάκης, Έρικ Πάρκς, Παναγιώτης Χατζηδάκης και Απόστολος Χρονάκης με τους περισσότερους να έχουν πλέον αποχωρήσει από την εταιρεία, αλλά λόγω της συνεχιζόμενης μετοχικής τους σχέσης υποστηρίζουν και βοηθάνε την εταιρεία με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί ο καθένας.

Δείτε εδώ όλα τα νέα της Pinnatta όπως τα έχει καταγράψει το Startupper.gr

Σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα της Pinnatta ο νέος CEO της Pinnatta, θα εστιάσει στην άμεση επέκταση, παρά τις δύσκολες συνθήκες, ως εργαλείο μάρκετινγκ, σε περισσότερες γεωγραφικές περιοχές, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα συνεργασίες με περισσότερους messengers, τηλεπικοινωνιακούς παρόχους και dating apps, ώστε να προσφέρει τα διαδραστικά της μηνύματα (Pinnattas) σε κατά το δυνατόν περισσότερους χρήστες. Τα Pinnattas πλέον καλύπτουν και το κομμάτι της Interactive διαφήμισης η οποία έρχεται πολύ δυναμικά σε όλα τα ψηφιακά κανάλια.

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με το Facebook για τη δημοσίευση της εφαρμογής Pinnatta for Messenger, τη BigTime με σκοπό την εξάπλωσή της σε νέες αγορές, την Vodafone σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και Khalijtel στη Μέση Ανατολή.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις