Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Ericsson στο πρόγραμμα The Accelerator 2016 του Metavallon

H Ericsson και η Metavallon ανακοίνωσαν συνεργασία στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής επιτάχυνσης “The Accelerator 2016” με στόχο να δώσουν ακόμα  μεγαλύτερη ώθηση στις Startups για να βγουν στην αγορά.

Το πρόγραμμα “The Accelerator” είναι διάρκειας τεσσάρων μηνών και οι επιλεγμένες Startups θα έχουν πρόσβαση σε 22 χιλιάδες Ευρώ χρηματοδότησης, σε διάφορες υπηρεσίες και προσφορές, καθοδήγηση και συμβουλευτική αλλά και ένα μήνα αποστολή στην Αμερική για “πρακτική εξάσκηση”.

Η Ericsson συμμετέχει ενεργά στο οικοσύστημα των Startups μια και ήδη έχει φέρει στην αγορά μια λύση IoT για διασυνδεδεμένους αμπελώνες σε συνεργασία με την Ελληνο-Γερμανική MyOmega, τρέχει το Programma Ego στη Ρώμη για ICT Startups και διοργανώνει τον Ericsson Innovation Awards, έναν διαγωνισμό καινοτομίας για φοιτητές απ’ όλο τον κόσμο.

Η συνεργασία με τον accelerator Metavallon θα φέρει ακόμα περισσότερα οφέλη στις Startups που θα κινηθούν στον τεχνολογικό τομέα της Ericsson με πρόσβαση στους ειδικούς της σουηδικής εταιρείας, τα εργαστήριά της και σε όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για να γίνει το λεγόμενο “proof of concept” ταχύτερα αλλά και να βγουν στην αγορά τα πιο ξεχωριστά προϊόντα και υπηρεσίες.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το πρόγραμμα του Metavallon για το 2016 είναι ανοικτό και θα δέχεται αιτήσεις, εδώ, μέχρι τις 27 Απριλίου 2016.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις