Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Trust and Use: Tα πιο “εύκολα” κουπόνια προσφορών

Το Trust and Use είναι μια νέα υπηρεσία που εξελίσσει τα φυσικά και ηλεκτρονικά κουπόνια κρατώντας τα θετικά στοιχεία από κάθε ένα.

Ξεκίνησε τη λειτουργία της τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Αθήνα και έχει στόχο οι καταναλωτές να εξοικονομούν χρήματα χρησιμοποιώντας καθημερινά τα αγαπημένα τους προϊόντα από τα καταστήματα που εμπιστεύονται.

Ο χρήστης εγγράφεται στο www.trustanduse.com, αποκτά ένα μοναδικό αριθμό και χωρίς άλλες διαδικασίες κατευθύνεται στο κατάστημα της επιλογής του για να πραγματοποιήσει τις αγορές του. Στα ράφια υπάρχουν τα προϊόντα με ειδική σήμανση όπως και στον δικτυακό τόπο της υπηρεσίας.

Ο καταναλωτής το μόνο που έχει να κάνει είναι να δώσει το μοναδικό του αριθμό στο ταμείο και να επωφεληθεί από τις προσφορές των κουπονιών άμεσα. Δεν χρειάζεται εκτύπωση των κουπονιών, χρήση κάποιου App, ούτε αναμονή για πίστωση του ποσού.

TrustandUse

Μέσα σε τρεις μήνες λειτουργίας της έκδοσης beta, το Trust and Use μετράει περισσότερους από 20.000 χρήστες χωρίς να έχει προβεί σε κάποια διαφημιστική καμπάνια. Το Trust and Use βρίσκεται στα δίκτυα του Γαλαξία και BoConcept και παράλληλα, έχει ήδη συμφωνίες με μεγάλες εταιρείες όπως οι Cocacola 3E, Olympos, Beiersdorf, Rolco Vianil, Kallimanis, Arla, SCA Hygiene, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, κ.α.

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου cofounder του Trust and Use, αποδίδει το δυνατό ξεκίνημα με τους περισσότερους από 20.000 χρήστες ως ξεκάθαρη ένδειξη της παγκόσμιας τάσης για γρήγορες διαδικασίες που κάνουν τη ζωή των καταναλωτών ευκολότερη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις