Συνάντηση της Microsoft Ελλάς με τα ALLSTAR Startups

Σαράντα επικεφαλής Startups συμμετείχαν στο πρώτο “GR Startup ALL STAR Meetup”, μία συνάντηση δικτύωσης με ομιλίες, συμβουλές, καλές πρακτικές, ανταλλαγή εμπειριών, live μουσική και δώρα, που διοργάνωσε το Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft Ελλάς, την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016.

Η Microsoft έδωσε βήμα σε ορισμένους από τους πιο καινοτόμους και δραστήριους επιχειρηματίες του ελληνικού startup οικοσυστήματος, οι οποίοι με τις προσωπικές τους ιστορίες επαγγελματικής επιτυχίας καθοδήγησαν τους συμμετέχοντες στην αναζήτηση νέων αγορών και προκλήσεων για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Οικοδεσπότης και συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Διευθυντής του Τμήματος Τεχνολογίας της Microsoft Ελλάς, Φώτης Δραγανίδης, ο οποίος υπογράμμισε τη δέσμευση της Microsoft για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει στα ελληνικά startups.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Χάρης Καρώνης, ιδρυτής τoυ viva.gr που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σταθερή τροχιά ανάπτυξης και εξωστρέφειας. Ακολούθησε η δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου με πρακτικές συμβουλές για την επιβίωση των Startups στο περιβάλλον των εγχώριων ΜΜΕ.

MS2Στη συνέχεια δόθηκε βήμα, διαδοχικά, στους Σάββα Ζορτίκη, Ιδρυτή της Viral Loops, Γιάννη Κατσιώτη, Συνιδρυτή της Parkaround, Αλεξία Κωτσή, Συνιδρύτρια της FunkmartiniΒασίλη Νικολόπουλο, Διευθύνων Σύμβουλο και Συνιδρυτή της Intelen και στον Γιάννη Παπαδάκη, Διευθύνων Σύμβουλο και Συνιδρυτή της Pollfish, όλοι εξαιρετικά σημαντικοί Startup επιχειρηματίες με εμπορική δραστηριότητα σε αγορές της Ευρώπης και της Αμερικής. Και οι πέντε έδωσαν χρήσιμες, πρακτικές και τεχνικές συμβουλές στους συμμετέχοντες και περιέγραψαν τις δικές τους διαδρομές προς τις διεθνείς αγορές που δραστηριοποιούνται.

Τέλος, η χρυσή ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά αφηγήθηκε την προσωπική της διαδρομή από τη γενέτειρά της, τη Λάρισα, στις μεγαλύτερες παγκόσμιες αθλητικές συναντήσεις και την ιστορική της διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και τόνισε χαρακτηριστικά: «O μοναδικός αγώνας που σίγουρα χάνεται είναι αυτός που δεν δίνεται ποτέ».

Στο πρώτοGR Start-up ALL STAR Meet-upσυμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Viva.gr, e-food, Forky, Quizdom, Pollfish, e-table, Intelen, Moosend, Douleutaras, FunkMartini, Sourcelair, Pockee, Marpoint, Vieras, Contact Pigeon, Rabt, Doctoranytime, Mozaik, Viral loops, Radiojar, Talent Lms, Reembed, Yodeck, Avocarrot, Discoveroom, Parkaround, Careacross.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις