Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Nannuka Now: Νεο App για babysitting της τελευταίας στιγμής

Για πρώτη φορά στην Ευρώπη, μια καινοτόμα εφαρμογή που δημιουργήθηκε από την ομάδα της Nannuka έρχεται για να καλύψει μια ανάγκη της σύγχρονης οικογένειας: την εύρεση babysitter της τελευταίας στιγμής, με τον πιο εύκολο και ασφαλή τρόπο!

Μέχρι σήμερα η Nannuka μέσω του nannuka.com έχει καταφέρει να διευκολύνει την ζωή εκατοντάδων γονιών, προσφέροντας τους την μοναδική, online, ολοκληρωμένη εμπειρία εύρεσης παιδαγωγών με ένα κλικ.

Σήμερα πηγαίνοντας ένα βήμα παραπάνω, η εφαρμογή Nannuka Now έρχεται να καλύψει με τον πιο αξιόπιστο, εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο, τις έκτακτες ανάγκες των γονιών!
Η νέα εύχρηστη και πρωτοποριακή, για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα, υπηρεσία της Nannuka, Nannuka Now, ξεκινάει τη λειτουργία της στην Αθήνα και ετοιμάζει την είσοδό της σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη.

Πλήρης ιατρικός έλεγχος από το Ιασώ, παρακολούθηση προγράμματος Πρώτων Βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό, προσωπική συνέντευξη με τη συνδρομή ψυχολόγου, μίνιμουμ εργασιακής εμπειρίας 2 χρόνων, συστάσεις από προηγούμενος εργοδότες, έλεγχος ποινικού μητρώου είναι κάποιες μόνο από τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχει μια babysitter στην επίλεκτη αυτή ομάδα άμεσης δράσης.

Μπορείτε να κατεβάστε την εφαρμογή για Android & iOS

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις