Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Epignosis LLC χορηγός στην μεγάλη έκθεση ATD 2016 στο Ντένβερ

Το Διεθνές Συνέδριο ATD, που διοργάνωσε η Association for Talent Development, μια επαγγελματική οργάνωση αφιερωμένη στη στήριξη όσων αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες των εργαζομένων σε οργανισμούς σε όλο τον κόσμο για πάνω από 70 χρόνια, ολοκληρώθηκε στο τέλος Μαΐου στο Ντένβερ των ΗΠΑ.

Η φετινή ATD συγκέντρωσε επαγγελματίες από το χώρο του Talent Development και eLearning με όλους τους βασικούς φορείς λήψης αποφάσεων και τους μεγαλύτερους εκπροσώπους ανάπτυξης εργαζομένων από τον εταιρικό κόσμο, προσφέροντας έναν οδηγό για την ανάπτυξη ταλέντων στις εταιρείες αλλά και για τις προοπτικές του κλάδου.

Με πολλές ομιλίες, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και εκπαιδευτικές συνεδρίες, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, να συζητήσουν την παρούσα κατάσταση και το μέλλον, τους στόχους της βιομηχανίας, και να μάθουν για τα καινοτόμα εργαλεία και λύσεις για το σχεδιασμό, την παράδοση, την εφαρμογή και τη μέτρηση της επιτυχίας των εργαζομένων αλλά και για τα προγράμματα κατάρτισης και ανάπτυξης ταλέντων.

H Epignosis LLC , συμμετείχε ως χάλκινος χορηγός στην ATD 2016, προβάλλοντας τρεις δημοφιλείς και βραβευμένες λύσεις:
eFrontPro, μια πλατφόρμα ανάπτυξης ταλέντων προσανατολισμένη στις μεγάλες επιχειρήσεις.
TalentLMS, ένα σύστημα cloud Learning Management System.
Snappico, μια εφαρμογή για κινητά για εταιρική Μικρό-μάθηση, Gamification και Infographics.

Η Epignosis LLC είναι ένας δυνατός παίκτης στις εταιρικές λύσεις e-Learning με την έδρα της να είναι στο Σαν Φρανσίσκο, με θυγατρική εταιρεία στο Λονδίνο και το εργαστήριο R&D στην Αθήνα. Πελάτες της εταιρείας είναι εταιρείες όπως η Fujitsu, LG, Rosetta Stone, Credit Union Καναδά, της Schneider Electric και Novomatic Group.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις