Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα χρηματοδότηση για την ελληνική Scaleup Resin.io

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Startupper.gr είναι θέμα ημερών η Resin.io να ανακοινώσει τη νέα της χρηματοδότηση.

H Resin.io είναι από την ξεχωριστές περιπτώσεις ελληνικών Startups οι οποίες έχουν καταφέρει να κάνουν το μεγάλο βήμα στο εξωτερικό και ειδικά στη Σίλικον Βάλει, και γενικά στην Αμερική, έχοντας προσελκύσει χρηματοδότηση από μεγάλα funds.

Η Resin.io έχει αναπτύξει μία πλατφόρμα ολοκληρωμένης διαχείρισης λογισμικού σε απομακρυσμένες συσκευές Internet Of Things και υποστηρίζει διάφορες πλατφόρμες hardware, χωρίς να εξαρτάται από συγκεκριμένο ολοκληρωμένο κύκλωμα, συσκευή ή αρχιτεκτονική. Το στοιχείο αυτό εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο στους προγραμματιστές, μειώνει το κόστος διαχείρισης δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα στους κατασκευαστές να βγάλουν γρήγορα στην αγορά νέα προϊόντα

Πώς η DFJ επένδυσε στην Resin.io, το «next big thing» των ελληνικών startups

Είναι παιδί του Αλέξανδρου Μαρίνου, του Πέτρου Αγγελάτου και του Pagan Gazzard, με την εταιρεία να έχει γραφεία στην Αθήνα, το Λονδίνο και το Σιάτλ.

Η νέα χρηματοδότηση θα προστεθεί σε αυτή του Α’ Γύρου των 3 εκατ. δολ. που ολοκληρώθηκε πριν ένα χρόνο περίπου από το μεγάλο επενδυτικό κεφάλαιο DFJ, το Openfund II και δυο ιδιώτες επενδυτές.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις