Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Keeppet: Πολλές οι κρατήσεις για φιλοξενία κατοικίδιων το καλοκαίρι

Μεγάλη κίνηση είχαν όσοι προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας κατοικίδιων το καλοκαίρι μια και σύμφωνα με την Keeppet κατά τη διάρκεια του τριμήνου Ιουνίου – Αυγούστου και σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, αυξήθηκαν κατά 55% οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων που γράφτηκαν στην πλατφόρμα, οι κρατήσεις αυξήθηκαν κατά 80% ενώ οι νύχτες φιλοξενίας κατά 120%

Από τον περασμένο Δεκέμβριο η υπηρεσία έχει προσφέρει περισσότερες από 3.400 νύχτες σπιτικής φιλοξενίας σε κατοικίδια ζώα καθώς πάνω από 800 keepers σε όλη την Ελλάδα, έχουν φιλοξενήσει στο σπίτι τους σκύλους, γάτες, παπαγάλους, καναρίνια, κουνέλια και … ινδικά χοιρίδια!

Keeppet: Το airbnb για κατοικίδια είναι ελληνικό

Το Keeppet είναι μια πολύ καλή εναλλακτική των ιδιοκτητών ζώων που θέλουν να πάνε διακοπές και δεν έχουν που να αφήσουν τα αγαπημένα τους κατοικίδια. στο εύχρηστο δικτυακό τόπο της υπηρεσίας βρίσκουν φιλόζωους keepers κοντά τους που φιλοξενούν τα κατοικίδια στο σπίτι τους και τα φροντίζουν σαν να ήταν δικά τους όσο λείπει ο ιδιοκτήτης τους. Οι ενδιαφερόμενοι για τη φιλοξενία αναρτούν το προφίλ τους αλλά και το κόστος για κάθε μέρα φιλοξενίας.
Όπως αναφέρει η εταιρεία οι keepers, σε ποσοστό 98% λαμβάνουν 5 στα 5 αστέρια στις αξιολογήσεις από τους  ιδιοκτήτες κατοικίδιων, ενώ και οι ίδιοι αξιολογούν τα κατοικίδια και τους ιδιοκτήτες τους.

Άνοιγμα στην Κύπρο

Η υπηρεσία Keeppet λειτουργεί πανελλαδικά και οι περισσότερες κρατήσεις γίνονται στην Αθήνα ενώ ακολουθεί δυναμικά και η Θεσσαλονίκη, με τρίτη πόλη σε ζήτηση για φιλοξενίες το Ηράκλειο Κρήτης.

Έχοντας καταγράψει εννέα μήνες λειτουργίας σε όλη την Ελλάδα, το Keeppet ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του και στην Κύπρο όπου αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στις αρχές Οκτωβρίου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις