Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Rantevu: Γνωριμίες “αλά ελληνικά”

Τα dating app απ’ όποια πλευρά και να το δεις παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον απ΄ όλες τις πλευρές: επιχειρηματίες, κοινό και επενδυτές.

Η ανάγκη για γνωριμίες και επαφές είναι και θα παραμείνει κυρίαρχη. Το Rantevu είναι ένα αμιγώς ελληνικό dating app και «πατάει» πάνω σε μια δοκιμασμένη συνταγή.

Κυκλοφορεί ήδη για Android και iOS και αν και βρίσκεται στα πρώτα του βήματα πάει πολύ καλά σε επίπεδο downloads. Η διαδικασία εγγραφής ολοκληρώνεται ταχύτατα, με προαιρετική χρήση του προφίλ Facebook, και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αρχίζεις να ανακαλύπτεις άτομα κοντά σου.

Χωρίς μακροσκελή προφίλ που απαιτούν πολύ σκέψη και τείνουν να αποθαρρύνουν τους χρήστες που προβληματίζονται πως να περιγράψουν με ακρίβεια τον εαυτό τους, το Rantevu βασίζεται στην φωτογραφία, μια ή περισσότερες που ανεβάζουν οι χρήστες, και με βάση αυτή αποφασίζεις αν ο χρήστης που βλέπεις σε ενδιαφέρει ή όχι.

Η εμφάνιση και η επιλογή των φωτογραφιών γίνεται με τον «κλασσικό» τρόπο της καρτέλας η οποία περνάει – συροντάς την – στην οθόνη.

rendezvous_001_702x336

Εφόσον υπάρχει αμοιβαία έλξη, γίνεται το ταίριασμα και μόνο τότε ξεκλειδώνει το chat όπου μπορείς να ξεκινήσεις την κουβέντα και να γνωρίσεις καλύτερα αυτόν με τον οποίον εκ των προτέρων ξέρεις ότι έχεις αμοιβαία έλξη. Το απαραίτητο αυτό βήμα κάνει πιο σίγουρες και ασφαλές τις νέες γνωριμίες καθώς δεν λαμβάνεις ενοχλητικά μηνύματα.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις