Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Blueline “πέρασε” στις 20 ομάδες του Startupbootcamp Digital Health Berlin

Το Blueline, η πλατφόρμα online εύρεσης ιατρών και άλλων επαγγελματιών υγείας, πέρασε στις 20 Startup του προγράμματος Startupbootcamp Digital Health Berlin με την ομάδα της να πηγαίνει Βερολίνο 29-30 Σεπτεμβρίου για σύντομα mentoring αλλά και το τελικό pitching για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα.

To Blueline έχει χρηματοδοτηθεί και υποστηρίζεται από τον Incubator της Starttech Ventures και όπως αναφέραμε είναι πλατφόρμα εύρεσης ιατρών για κατ’ οίκο επισκέψεις ή όπου αλλού βρισκόμαστε ή ακόμα και στο ξενοδοχείο για τους τουρίστες. Η επιλογή των ιατρών γίνεται εύκολα και απλά από το App της υπηρεσίας και έχει στόχο να μετατραπεί σε ένα πρωτοβάθμιο σύστημα περίθαλψης.

Startupbootcamp Digital Health FastTrack στην Αθήνα

Τέλος Αυγούστου η υπεύθυνη του Startupbootcamp Digital Health Berlin, Juliane Zielonka, είχε επισκεφτεί την Ελλάδα σε μια εκδήλωση Fast Track με στόχο την ενημέρωση ενδιαφερομένων αλλά και να ξεκινήσει μια διαδικασία προ-επιλογής από ελληνικές ομάδες και Startups του χώρου.

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα του Βερολίνου ήταν εκατοντάδες και από αυτές επιλέχθηκαν 20 Startups από 14 χώρες, ενώ 4 από αυτές έχουν ήδη εργασίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Από αυτές θα επιλεγούν οι 10 οι οποίες θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του Startupbootcamp Digital Health Berlin.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις