Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η εξαγωγική πλατφόρμα B2B GreeceOriented είναι “online”

GreeceOriented είναι μία διαδικτυακή B2B πλατφόρμα που συνδέει ελληνικές εξαγωγικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις με αγοραστές στην παγκόσμια αγορά που ενδιαφέρονται για ελληνικά προϊόντα.

Ο κύριος στόχος της είναι η ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών, η ευρύτερη προβολή των ελληνικών προϊόντων και η δημιουργία μιας μεγαλύτερης και πιο αποτελεσματικής δικτύωσης των ελληνικών επιχειρήσεων με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων, όπως το διαδίκτυο.

H GreeceOriented είναι πλέον διαθέσιμη και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να γραφτούν στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο. Η πρώτη αγορά στην οποία στοχεύει είναι αυτή των τροφίμων και ποτών.

Αθηνά Στάνζου _
H Αθηνά Στάνζου.

H διαδικασία εγγραφής είναι απλή και γρήγορη, φτιάχνεται το εταιρικό προφίλ από τους ενδιαφερόμενους και αναρτώνται τα προϊόντα προς εξαγωγή. Ακολούθως προσφέρεται πρόσβαση σε ξένους αγοραστές που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα, με δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας μέσα από τη πλατφόρμα. 

Όπως αναφέρει η συνιδρύτρια της GreeceOriented, Αθηνά Στάνζου: “Οι Ελληνικές εταιρείες έδειξαν από την πρώτη στιγμή μεγάλο ενδιαφέρον να ενταχθούν στην πλατφόρμα μας, καθώς διέγνωσαν τις δυνατότητες και τις προοπτικές που τους προσφέρουμε σε μία τόσο κρίσιμη οικονομική συγκυρία. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως από τα πρώτα μέλη μας ήταν μεγάλες παραγωγικές εταιρείες (όπως η GAEA και η Hellenic Fine Oils) οι οποίες είχαν ήδη σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα και διέκριναν στην δική μας πρόταση τη δυνατότητα περαιτέρω ενίσχυσής της. Άλλωστε πολύ νωρίς δώσαμε δείγμα γραφής κλείνοντας μία συμφωνία μεταξύ ανερχόμενης ελληνικής εταιρείας, την LaMia Stevia και μεγάλου εύρους εισαγωγέα στο Βέλγιο, την Sani”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις