Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Hellene.gr: Crowdfunding καμπάνια για ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα προάγει τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό

Μία crowdfunding καμπάνια για τη δημιουργία μίας δυναμικής πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου, που θα βοηθήσει στη δημιουργία θέσεων εργασίας και στην υποστήριξη ορφανών παιδιών στην Ελλάδα, έχει ξεκινήσει η διαδικτυακή κοινότητα Zorba The Entrepreneur.

Στόχος της καμπάνιας είναι η συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού για τη δημιουργία του Hellene.gr, ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που θα εξάγει σε όλο τον κόσμο τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα.

Το εγχείρημα ξεκίνησε από δύο entrepreneurs από την Ελλάδα και το Σαν Φρανσίσκο, τους Στάθη Κάσσιο και Sheridan Tatsuno, με στόχο να βάλουν ένα “λιθαράκι” στη μείωση της ανεργίας στη χώρα και να προσφέρον έμπνευση, ελπίδα και θέσεις εργασίας, κυρίως στους νέους.

Στόχος της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου είναι να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας για έλληνες γραφίστες, καλλιτέχνες, δημιουργούς, παραγωγούς κοκ., καθώς αυξάνοντας τις πωλήσεις τους παγκοσμίως θα μπορούν να προσλάβουν νέους συνεργάτες και να ξοδεύουν περισσότερα στις τοπικές οικονομίες. Παράλληλα, προκειμένου να στηρίξουν ορφανά παιδιά της Αθήνας, η πλατφόρμα θα δίνει ένα μέρος των πωλήσεών της κάθε μήνα σε ένα ορφανοτροφείο της πόλης.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και να υποστηρίξετε την καμπάνια, πατώντας εδώ.

Το Zorba The Entrepreneur είναι μία κοινότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δημιουργήθηκε για να αναστρέψει την αρνητική εικόνα για την Ελλάδα που δημιουργήθηκε μέσα στην κρίση, παρουσιάζοντας θετικές ειδήσεις και ιστορίες από νέους Έλληνες επιχειρηματίες και startups.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις