Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Moosend και Travelmyth στο Web Summit 2014

Δύο ακόμη ελληνικές startup θα παραβρεθούν φέτος στο Web Summit, ένα από τα πιο σημαντικά συνέδρια τεχνολογίας στην Ευρώπη, εκτός από τις 12 εταιρείες που ανακοίνωσε ήδη η διοργάνωση.

Πρόκειται για τις Moosend και Travelmyth, οι οποίες θα έχουν τη δική τους θέση στα περ’ιπτερα της εκδήλωσης προκειμένου να ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις υπηρεσίες τους.

Η Moosend έχει αναπτύξει μία δυναμική πλατφόρμα e-mail marketing με τις οποίες οι αποστολές των εταιρειών και των brands γίνονται γρήγορα και αξιόπιστα, αυξάνοντας τα έσοδά τους. Η πλατφόρμα παρέχει για κάθε καμπάνια στατιστικά στοιχεία όπως οι χρήστες που άνοιξαν το newsletter, το ενδιαφέρον τους σε συγκεκριμένα προϊόντα, τα πιο δημοφιλή links που οι χρήστες έκαναν click, τη συσκευή (κινητό ή Η/Υ) και το λειτουργικό που χρησιμοποιήθηκε για την ανάγνωση του email, τάσεις ως προς τις κατάλληλες μέρες και ώρες αποστολής, συνήθειες, καθώς και δοκιμασία παραμέτρων και άλλες λειτουργίες.

Η Travelmyth έχει αναπτύξει μία διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης ταξιδιωτικών προτάσεων που προτείνει προορισμούς και ξενοδοχεία σε όσους δεν είναι σίγουροι πού θέλουν να ταξιδέψουν ή πού θέλουν να μείνουν. Η μηχανή προκειμένου να προτείνει προορισμούς και ξενοδοχεία συγκεντρώνει πληροφορίες για αρκετές δεκάδες χιλιάδες προορισμούς και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αντίστοιχες με αυτές που χρησιμοποιούν οι μηχανές αναζήτησης και στη συνέχεια βαθμολογεί και κατατάσσει τους προορισμούς και τα ξενοδοχεία σε διάφορες κατηγορίες με βάση αλγόριθμους που έχει γράψει η ομάδα πίσω από αυτήν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις